- Reaksiyon puanı
- 4,723
Gelmemesinin amacı ne ?
Neden tutmasın kiGelse bile tutulmaz diye düşünüyorum. Belki xiaomi de böyle düşündüğü için getirmiyor.
Uygun fiyatlı gelmeyeceği kesin. O fiyat bandında yazılım desteği daha güvenilir olan Samsung'u tercih ederdim.Neden tutmasın ki
Aslında baya uygun fiyatlı ama bakalım ne olacak şimdiye kadar gelmesi lazımdı pro ve pro plus gelse dahi, 210w şarjlı olan net gelmez diye düşünüyorumUygun fiyatlı gelmeyeceği kesin. O fiyat bandında yazılım desteği daha güvenilir olan Samsung'u tercih ederdim.
Note 12 pro 4g ve düz 12 satışa çıkacakmış yakında. Ben beğenmedim satılacak modelleri. Note 12 pro'ya 732g koyması saçmalık olmuş. Note 12 pro 5g ve pro+ aynı özelliklere sahip zaten. Pro+ güzel olmuş ama Xiaomi'nin Miui arayüzünden kurtulması lazım.Aslında baya uygun fiyatlı ama bakalım ne olacak şimdiye kadar gelmesi lazımdı pro ve pro plus gelse dahi, 210w şarjlı olan net gelmez diye düşünüyorum
Note 12 pro ve plusta sanki işlemciden kısıp kameraya daha çok odaklanmışlar gibi güzel telefonlar genede ama plus modeli 15.000₺ aşmaması lazım.Note 12 pro 4g ve düz 12 satışa çıkacakmış yakında. Ben beğenmedim satılacak modelleri. Note 12 pro'ya 732g koyması saçmalık olmuş. Note 12 pro 5g ve pro+ aynı özelliklere sahip zaten. Pro+ güzel olmuş ama Xiaomi'nin Miui arayüzünden kurtulması lazım.
Redmi 12 pro da gelmiş kardeşim 10.999₺ fiyatla geriye kaldı pro plus sanırım oda 14-15 arası olur en baba fiyatlaNote 12 pro 4g ve düz 12 satışa çıkacakmış yakında. Ben beğenmedim satılacak modelleri. Note 12 pro'ya 732g koyması saçmalık olmuş. Note 12 pro 5g ve pro+ aynı özelliklere sahip zaten. Pro+ güzel olmuş ama Xiaomi'nin Miui arayüzünden kurtulması lazım.
732g ve android 12 ile çıkması olmamış. En alınabilir model pro+ gibi duruyor.Redmi 12 pro da gelmiş kardeşim 10.999₺ fiyatla geriye kaldı pro plus sanırım oda 14-15 arası olur en baba fiyatla