Redeem.microsoft.com'a giremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rover_xp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Bugün sabah kalktım pc'ye oturdum ve discordda 1 aylık hediye nitro vermiş bana. Aldım. Sonrada discord nitro aldığım için bana xbox game pass verdi 3 aylık. Hediye kodunu aldım. Kullanmak için xbox'un sitesine girdim. Kod kullanmak istiyoruma tıkladım ama yönlendirdiği linkte sunucu bulunamadı hatası veriyor. Reedem.microsoft.com'a yönlendiriyor.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
redeem.microsoft.com olması gerekiyor herhalde.
Ona girmiştim zaten. Sayfayı çevire tıklayıncada bu hatayı verdi.

'/' Uygulamasında Sunucu Hatası

Çalışma hatası

Açıklama: Sunucuda bir uygulama hatası oluştu. Bu uygulama için geçerli özel hata ayarları, uygulama hatası ayrıntılarının uzaktan görüntülenmesini engelliyor (güvenlik nedenleriyle). Bununla birlikte, yerel sunucu makinesinde çalışan tarayıcılar tarafından görüntülenebilir.

Ayrıntılar: Bu belirli hata mesajının ayrıntılarının uzak makinelerde görüntülenebilmesini sağlamak için, lütfen geçerli web uygulamasının kök dizininde bulunan "web.config" yapılandırma dosyasında bir <customErrors> etiketi oluşturun. Bu <customErrors> etiketinin daha sonra "mode" özniteliği "Off" olarak ayarlanmalıdır.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notlar: Gördüğünüz geçerli hata sayfası, uygulamanın <customErrors> yapılandırma etiketinin "defaultRedirect" özniteliği özel bir hata sayfası URL'sine işaret edecek şekilde değiştirilerek özel bir hata sayfasıyla değiştirilebilir.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyide kod verdi hediye envanterimde duruyor şu an.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
tarayıcı geçmişinden çerezleri temizle öyle dene.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
tarayıcı geçmişinden çerezleri temizle öyle dene.
Olmadı. Ama vpn ile girince açıldı. Vpnde bir sorun olur mu hesap çalınması gibi. Tor vpn kullanıyorum.

Vpn ile girdim sonra kredi kartı bilgisi girme ekranında vpn'i kapattım. Şuan yükleniyor ekranında.

Tamamdır etkinleştirdim. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

Son düzenleme: