Reddedilmek

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
5 yıl boyunca bir hiçin peşinden koştum ama sonuç hiç. Sürekli dolaylı yollarla içimdekini anlatmaya çalıştım. Karşısına geçip ''Seni Seviyorum'' ibaresini kullanamadım bir türlü. İnsanlar karşısında özgüvensizleşiyorum. Bir gece yarısı gidip okul duvarına bahsi geçen kişinin graffitisini yapmaya cesaretim var. Ancak insanlarla diyaloğa girmeye yok. Sürekli yalnız kalmaya çalışma çabası içerisindeyim. Karşıma çıkanları, tabiri caizse sırf bu PISIRIKLIĞIMDAN reddetmek ve reddedilmek. Terapi niyetine yazdım. Mutsuzum ve yalnız.:blushing:

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
5 yıl boyunca bir hiçin peşinden koştum ama sonuç hiç. Sürekli dolaylı yollarla içimdekini anlatmaya çalıştım. Karşısına geçip ''Seni Seviyorum'' ibaresini kullanamadım bir türlü. İnsanlar karşısında özgüvensizleşiyorum. Bir gece yarısı gidip okul duvarına bahsi geçen kişinin graffitisini yapmaya cesaretim var. Ancak insanlarla diyaloğa girmeye yok. Sürekli yalnız kalmaya çalışma çabası içerisindeyim. Karşıma çıkanları, tabiri caizse sırf bu PISIRIKLIĞIMDAN reddetmek ve reddedilmek. Terapi niyetine yazdım. Mutsuzum ve yalnız.:blushing:

Kardeş herkesle geçinirim ama bir kızla konuşamam. Eskiden iyiydik ama benim BÜYÜK APTALLIĞIM yüzünden aramızdaki ilişki koptu. Bu durumlar bizim başımıza her zaman gelecek sanırım. Boğazın düğümlenir adeta...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Özgüven şart tabi ama o bende eksi derecelerde

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Whatsapp'ı lanetliyorum... :unsure:

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Candan Erçetin den Ağlamam artık gidenlere parçasını Size tavsiye ediyorum.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
[video=youtube;QfJBfh2Z7hY]https://www.youtube.com/watch?v=QfJBfh2Z7hY[/video]

Buda iyi gelir. :closedeyes:

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Yıllar geçer, o yıllarla beraber hayatınızdan kimler gelir geçer...Hepsi sizde küçük de olsa bir iz bırakır. Ama öyle biri vardır ki, onunla geçirdiğiniz zaman ömrünüzün 70'de 1'i de olsa, onun izi bütün izleri gölgede bırakır.

Onu unutmak imkansızdır, dile getirmeyebilirsin, kalpte tutmyabilirsin.

Ancak o her zaman aklın bir köşesindedir ve ölene dek orada kalacaktır...İşte aşk odur. O aşkın üstüne gelenler, berrak ancak tatsız ipsiz derin bi sudur...

Ne yazdım be :D ama durum bu. Unutma, unutmadan olmuyor.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Evet içimizi döküyoruz :D

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Cesaret önemli, özgüven şart. Ayıca yaş gittikçe koşullar değişiyor. Hayat bazen çok acımasız.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,907
Özgüven: Kendinzi kandırmak Güvensizlik: Kendinizi kandırdığınızı fark etmiş olmak Kendinizi tanıyın, benliğinizi bulun, kendinizi bilin. O zaman bu tür dalgalanmalar yaşamazsınız. (Ama hayatınız biraz sıkıcı geçer)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Özgüven: Kendinzi kandırmak Güvensizlik: Kendinizi kandırdığınızı fark etmiş olmak Kendinizi tanıyın, benliğinizi bulun, kendinizi bilin. O zaman bu tür dalgalanmalar yaşamazsınız. (Ama hayatınız biraz sıkıcı geçer)

Ozguven kendini kandirmakmi ? Kardes kusura bakma ama yanlis biliyosun ozguven herseydir.zaten bi kiz asla ilk tipe bakmaz herzaman ozguven.oyle bi semtdekiyimki kekolar heryerde ama on numara kizlar var yanlarinda ozguvenden kazaniyolar.allaha sukur benim kendime guvenim tam yapip yapamiycaklarimi biliyorum.bide konuyu acan arkadas takma yakinda unutcan.erkeksin sen sende olan kizlarda yok (yanlis anlamayin yaw o anlamda demedim fesatlar :D ) ipler senin elinde ozguvenini yukselt kendine guvenin olsun yoksa dunya zaten berbat dahada berbatlasir.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Biz erkekler olarak alışmamız gereken yegane duygu.
Sözlük tarzında oldu biraz ama gerçekler...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ne diyordu şair insanın yar edinme isteği yanlızlık korkusundan değilde nedir.