Haber Red Dead Redemption Remaster'dan Sevindirici Haber!

BuzYanığı.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyun dünyasında gündeme sıkça gelen Red Dead Redemption Remaster'dan sevindirici haber!
Rockstar'ın birkaç saat önce güncellenen sitesine Red Dead Redemption 1'in logosu eklendi.

Kod adı: RDR1RSP

rdrmaster.png

Kaynak

XKenshi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

PENGISI DAYA

JAPONYA
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Bu oyunu herkes öve öve bitiremiyor gerçekten bu kadar güzel mi ?

XKenshi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu oyunu herkes öve öve bitiremiyor gerçekten bu kadar güzel mi ?
Bi rdr2 değil tabi. Ama fena da değil. Ama rockstarın yaptığı çok daha iyi oyunlar var. Gta serisini ve tüm rdr oyunlarını bitirmiş biei olarak konuşuyorum.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Eğer fiyat politikası düzgün olursa başarılı derim. Ama eğer hem GTA Trilogy gibi baştan savma remaster yapıp hemde tam fiyat isterlerse o zaman eleştiri yağmuruna tutulur.

XKenshi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eğer fiyat politikası düzgün olursa başarılı derim. Ama eğer hem GTA Trilogy gibi baştan savma remaster yapıp hemde tam fiyat isterlerse o zaman eleştiri yağmuruna tutulur.
Gta trilogy'i 500 liraya alıp bitirmiştim. İnsanların karıştırdığı nokta şu, trilogy bir remake değil remastered yapımdı. Yani insanlar boşuna fizikler değişecek büyük değişim olacak diye heyecanlandı. Remastered dediğin grafikleri cilalama gibi birşey. Öylede oldu. Ama fiyatı pahalı orasi ayrı. Yani eleştirilebilecek tek nokta foyat ve buglar.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Gta trilogy'i 500 liraya alıp bitirmiştim. İnsanların karıştırdığı nokta şu, trilogy bir remake değil remastered yapımdı. Yani insanlar boşuna fizikler değişecek büyük değişim olacak diye heyecanlandı. Remastered dediğin grafikleri cilalama gibi birşey. Öylede oldu. Ama fiyatı pahalı orasi ayrı. Yani eleştirilebilecek tek nokta foyat ve buglar.
Bug'lar gerçekten büyük problemdi. Mevcut fiyatının yarısını bile haketmiyor.