Red-bird ile röportaj

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hmm tamam o zaman Stone, çok sıkıştırdım seni ben bugün :P

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
seçiLcim; senin cümlelerin karşısında tıkanıp kalıyorum, çok teşekkür ederim :$

Yazdıkların yorumların ve o muhteşem düşüncelerin için sana çok teşekkür ederim ...yüreğin hep böle güzel ve dost kalsın....görüşmek üzere şiirini dört gözlebekliyoruz :)

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
GroupXR, böyle olması benim açımdan daha iyi :) teşekkürler.

Seçil; bugün sana kaçıncı teşekkürüm bilmiyorum ama tekrardan teşekkür ederim canım, şiirlerim inşallah devamlılığını sürdürecek :)

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel bir röportaj olmuş elmacık abim eline sağlık

red bird- şiirlerle aram iyi değildir sanırım bu nedenle pek karşılaşmadık forumda (yada sizin kadar aktif olmadığımdandır) ama yazdıklarında birçok yerde kendimi aynı kelimelerle anlatırdım ;) muhasebeciyim aöf işletme kendini anlattığın bölüm kısa kısa da birkaç yer daha war :) (genç kız demezdim o ayrı tabi :) )
uykusuzlukla yanlış mı okudum emin değilim nişanlısın sanırım Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluk dilerim (yanlış okumuşsam uyar da editleyeyim :) )

en azından merdane fln asılı değilmiş yakınlarında :P o da warsa way sana asılanın haline :)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
röpörtaj benimde çok hoşuma gitti:)
red arkadaşım seni tanımak güzeldi :)
ben stone nasıl biri onu merak ediyorum (stone kızma):D

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yuureii, kopyacı arkadaşım teşekkürler :)

Sercan evet pek karşılaşamadık seninle, yenlış okumamışsın teşekkür ederim güzel dileklerine... Benimle aynı cevapları veridin demek :D ama 'Genç Kızım hariç' kısmını belirtmeden edememişsin güldürdün beni :) teşekkür ederim.

Pc meraklısı, canım arkadaşım çok teşekkür ederim :) sizleri de tanımak harika.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Çok hoş bir röportaj olmuş gerçekten. Red abla bazı yerlerde çok gülümsedim bazı yerlerde çok üzüldüm ...

HAyat senin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama onu çok sevmeye bak ;) ablacımm o bizi sevmiyor olsa da sen sev inş her şey gönlünüze göre olur ....