Recovery sorunu

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kolay gelsin arkadaşlar lenovo y570 notebookum var işletim sistemi windows 8 di bugun windows 7 ye geçtim ve recovery bölümünde bozulma oldu. Aldıgımda windows 7 vardı recovery de windows 7 idi. ama önceden sistem tarafından gözükmüyordu şimdi 2 parça olup kullanılamaz hale geldi yardımınızı bekliyorum

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
bence o bölümü dye katıp kullanın lenovonun recovery yazılımı vardır onunla dvdye çekerseniz recoveryyi çözebilirsiniz bu sorunu ama buradaki recoveryyi nasıl kullanıcma derseniz hiç bir fikrim yok açıkçası

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
recovery bölümü zarar görmemiş. bilgisayara restart at ... ondaN SONRA BİOS EKRANındayken hangi tuş ile recovery aktif oluyorsa ona sürekli basç recovery çalısır. bazı bilşgisayarlarda sıfır bazılarında f 10 dur... hangi tuşla çalıstıgını biliyormusun?

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
özel power tusu gibi tusu var bastıgımda boot error -01 diyor. elimde recovery dvdleri var aldıgım gün yapmıstım onu silmek garantiyi etkilermi acaba

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
özel power tusu gibi tusu var bastıgımda boot error -01 diyor. elimde recovery dvdleri var aldıgım gün yapmıstım onu silmek garantiyi etkilermi acaba
tamam işte elinde recovery dvd leri var. onları tak çalıştır dvd den . yönergeleri takip ederek. bilgisayarı ilk aldıgın günki haline getirirsin.. burada dikkat etmen gerekn konu HDD deki bütün veriler silineceğinden yedekleme yapmayı unutma.

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim için önemli olan garantinin sorun çıkartıp çıkartmıcagı recovery veya dvd önemli değil

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladım Teşşekkürler sildim 2 bölümüde

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
recovery atmak garanti dısına cıkarmaz...

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorun recovery yapmak değil recovery bölümünü silmek

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
toshibalarda recovery atarken herseyi siler .... recovery den kurulduktan sonra tekrar kendisi recovery bölümü olusturuyor. muhtemelen sizdede aynıu olacaktır. korkmayın yanii.
bence cek recovery dvd lerden cek bitir. göreceksin recovery bölümüde oluşacaktır.. korkmanızı gerektirecek bir durum yok yani:)