Recep Tayyip Ne Zaman Koşar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Recep Tayyip Erdoğan, bir gün Obama'yla buluşmak için Amerika'ya gider. Konuşma esnasında Obama, Amerikalı bilim adamlarının çok önemli bir şey bulduğunu söyler. Recep Tayyip Erdoğan da merak eder ve ne olduğunu sorar. Obama, bilim adamlarının ölüyü diriltmenin yolunu bulduğunu söyler. Bunu duyunca altında kalmak istemeyen Recep Tayyip Erdoğan ise, Türk bilim adamlarının da çok önemli bir şey bulduğunu, bunun sayesinde meclisteki adamların 100 metreyi 3 saniyede koşabildiğini söyler ve övünür.

Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye döner. Aradan kısa bir süre geçer ve Obama Türkiye'ye görüşmeye geleceğini haber verir. Bunun üzerine, kısa bir süre önce söylediği yalanı hatırlayıp paniğe kapılan başbakan, bir danışmana danışır. Danışmanın cevabı ve devamında gelişen konuşma aynen şu şekildedir:

Danışman: Sayın başbakanım, Obama size ölüleri diriltebildiğini söylediğinde, kanıtlamasını istediniz mi?

R.T.E.: Hayır.

Danışman: O zaman sayın başbakanım, bırakın gelsin. O geldiğinde, kendisini Anıtkabir'e götürürüz. Ve dediği şeyi hatırlatarak, Atatürk'ü diriltmesini söyleriz. Eğer diriltemezse, siz kazanırsınız. Ama diriltirse, o zaman da zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız.

:)

*Günün anlam ve önemine uygun olduğunu düşündüğüm bir fıkraydı. Sabah Anıtkabir'deki töreni izlerken ablam anlatmıştı. Ben de sizinle paylaşayım dedim. Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Güzel :)

Seninde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramın kutlu olusn

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Günün anlam ve önemi bu mu?

Ama fıkra güzel.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hadi aile içinde anlatan anlattı sende dinledin.Bunu buraya taşıyacak kadar çiğ bir düşünce yapısında olman senin iki özelliğinden kaynaklanıyor olabilir.

Birincisi yaşın epey bir küçük olmalı ki lafın nereye gideceğini hesap etmeden topluluk içinde olur olmaz sarfedebiliyorsun.

Eğer bu sana ait bir özellik değilse saygı ile alakalı ciddi sorunların var.29
Atamızın aziz hatırasına adı 'fıkra' konularak yapılmış bu ayıp dolu yazıyı bir an evvel kaldırman toplum içinde daha fazla hezeyan oluşmasını engeller belki de.

29 Ekim de böyle bir yazıyla karşılaşacağım aklımın ucundan geçmezdi.Bize bunu da yaşattın.

Üstelik Recep Tayyip Erdoğan da şu an bir devlet büyüğüdür.Seversin sevmezsin ona bişey söylenemez ancak Bu ülkenin başbakanı ise biraz saygıyı hak etmiyor mu sence?

Kaldı ki ona sıra gelene kadar Ulu Önderimizi de bu iğrençliğe alet etmen beni derinden yaraladı.

Biraz daha aklı başında hareket edebilmemiz dileğiyle...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben de çok anlamsız ve önemsiz demek istemiştim zaten.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hadi aile içinde anlatan anlattı sende dinledin.Bunu buraya taşıyacak kadar çiğ bir düşünce yapısında olman senin iki özelliğinden kaynaklanıyor olabilir.

Birincisi yaşın epey bir küçük olmalı ki lafın nereye gideceğini hesap etmeden topluluk içinde olur olmaz sarfedebiliyorsun.

Eğer bu sana ait bir özellik değilse saygı ile alakalı ciddi sorunların var.29
Atamızın aziz hatırasına adı 'fıkra' konularak yapılmış bu ayıp dolu yazıyı bir an evvel kaldırman toplum içinde daha fazla hezeyan oluşmasını engeller belki de.

29 Ekim de böyle bir yazıyla karşılaşacağım aklımın ucundan geçmezdi.Bize bunu da yaşattın.

Üstelik Recep Tayyip Erdoğan da şu an bir devlet büyüğüdür.Seversin sevmezsin ona bişey söylenemez ancak Bu ülkenin başbakanı ise biraz saygıyı hak etmiyor mu sence?

Kaldı ki ona sıra gelene kadar Ulu Önderimizi de bu iğrençliğe alet etmen beni derinden yaraladı.

Biraz daha aklı başında hareket edebilmemiz dileğiyle...

:) İyi güldürdün beni.

Yaşımı merak ediyorsan söyleyeyim, 17 yaşındayım. Düşünce yapımdan bahsetmişsin ve çiğ olduğunu söylemişsin. Beni gülümseten bu fıkrada, saygı gösterdiğim ve çok sevdiğim bir lider olan Atatürk'e saygısızlık ettiğimi söylemişsin. Recep Tayyip Erdoğan'ın devlet büyüğü olmadığına dair bir şey söylemedim, farkındaysan ismini kullandım ve "başbakan" dedim. Başbakan bir devlet büyüğü değil midir? :) Ben absürd benzetmeler yapmadan, fıkrayı olduğu gibi anlattım.

Lafın nereye gittiğini söyleyeyim. Cumhuriyet'in kurulduğu bu anlamlı günde, başımızda bizi yöneten insanların Cumhuriyet'in çizgisinden saptıklarını ima ettim. Bunu ima etmek de suç değil. :) Ne de olsa, demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Bu da benim 29 Ekim açılımım olsun sana. :)

Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret mi etmişim? Yoksa bazı şeyleri kendi üstüne mi alındın? Sanırım fıkrayı okurken, kendini Recep Tayyip Erdoğan'ın yerine koydun ve Atatürk'ün dirildiği bir durumda, dizlerinin bağının çözüldüğünü hissettin. Bu his sana, pişmanlık ve korku verdi. Havlayan köpek ısırmaz ama :) korkuyla yazma buraya.

İnsanları provake etmeye çalışan bu yazına sadece gülümsüyorum, sadece... Atama nasıl saygı gösterileceğini senden öğrenmeyecek kadar olgunum. Bu yazıyı da buradan kaldırmayı düşünmüyorum, lütfen konuyu başka yerlere çekip de huzursuzluk çıkarma. Beğenmediysen, yazmayabilirsin. Böyle bir hakkın var.

Ben de çok anlamsız ve önemsiz demek istemiştim zaten.

Sana göre öyledir yusufsan21. :) Yine de teşekkürler. :flowers:

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
daha önce duymuştum..
teşekkürler :wink:

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kendini olgun sanan genç arkadaşım;

İkinci yazında ki uslübüne bakarak zaten senin nasıl bir mizaca sahip olduğunu ziyadesiyle anladım.

Atatürk 'ün mukaddes hatırasına yaptığın bu ayıp senin yeteri kadar terbiye sınırlarında dolaştığını gösterirken , hiç tanımadığın bilmediğin birine saygısızca 'havlayan köpek ıssırmaz' benzetmesini yazmakta da bir beis görmemen seninle tartışmaya dahi girilmeyeceğinin bir kanıtıdır.

Seni saygıya davet ederdim ama ,kişiyi bilmediği bir konuda neye davet etmem gerektiğini düşündüm.

Ayrıca kendi çelişkini aşman gerektiğini de yazdığın yazıdan çıkardım.Hem demokratik bir ülkede yaşadığını bilip hem de demokrasiye saygı göstermemen senin nasıl kafası karışmış bir mizaca sahip olduğunun kanıtıdır.

Nihayetinde Tayyip Erdoğan da demokratik bir seçimle Demokrasi 'nin kendine verdiği güç ile o koltukta oturuyor.Bunu sevmesende kabule etmek zorundasın.

Atatürk 'ün sadece bir döneme sıkışıp kalmadığının kanıtı şu an yaşadığımız ülke olan Türkiye Cumhuriyetidir.

Kaldı ki Atatürk bedeniyle değil fikirleri ile hala yanıbaşımızdadır.Eğer sen sadece bedeninden medet umanlardansan sana da yazık olmuş diyorum.

Ayrıca bu tarz bir yazıyı muhtemeldir ki sen istesen dahi moderatörler gözden geçirecektir.

Kaldı ki bende bu yazının senin kullanıcı adının altında kalmasını isterim.Çünkü kişi kendine yakışanla beraber olmalı değil mi?

En azından bu yazıyı okuyup benim gibi düşünen her kullanıcı senin sahip olduğun beyin kıvrımlarının ne boyutta çalıştığını görecektir.

Bizim burdaki amacımız fikir bütünlüğü sağlamak değil fikirlerimizi paylaşmaksa eğer kimsenin kimseye 'köpek' benzetmesi yapmaya hakkının olmadığını düşünüyorum.

Konuyla ve benzetmeyle ilgili yönetici arkadaşlar yorumunu yapacaktır.

Ancak bir saat içinde yapmış olduğun pek çok ayıp ,sana yeteceğe benzemiyor gördüğüm kadarıyla.

Hepimizin saygı sınırlarını bilmemiz dileğiyle...

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Güzelmiş hepinizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Atatürk'ün önderliğinde, milyonlarca şehit ve gazinin bize bıraktığı emanete sanki çok iyi bakmışız gibi yorum yapmayalım arkadaşlar.

Mesela ne yapalım? Yabancı ülkelere gidin. Oradaki yaşlı insalarla sohbet edin. "Türkiye ve Atatürk" efsanelerini sorun onlara. Size bir güzel anlatırlar. Ama sonuna şunu da eklerler "O eskide kaldı artık" :)

Şimdi bilmem anlatabildim mi :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kendini olgun sanan genç arkadaşım;

İkinci yazında ki uslübüne bakarak zaten senin nasıl bir mizaca sahip olduğunu ziyadesiyle anladım.

Atatürk 'ün mukaddes hatırasına yaptığın bu ayıp senin yeteri kadar terbiye sınırlarında dolaştığını gösterirken , hiç tanımadığın bilmediğin birine saygısızca 'havlayan köpek ıssırmaz' benzetmesini yazmakta da bir beis görmemen seninle tartışmaya dahi girilmeyeceğinin bir kanıtıdır.

Seni saygıya davet ederdim ama ,kişiyi bilmediği bir konuda neye davet etmem gerektiğini düşündüm.

Ayrıca kendi çelişkini aşman gerektiğini de yazdığın yazıdan çıkardım.Hem demokratik bir ülkede yaşadığını bilip hem de demokrasiye saygı göstermemen senin nasıl kafası karışmış bir mizaca sahip olduğunun kanıtıdır.

Nihayetinde Tayyip Erdoğan da demokratik bir seçimle Demokrasi 'nin kendine verdiği güç ile o koltukta oturuyor.Bunu sevmesende kabule etmek zorundasın.

Atatürk 'ün sadece bir döneme sıkışıp kalmadığının kanıtı şu an yaşadığımız ülke olan Türkiye Cumhuriyetidir.

Kaldı ki Atatürk bedeniyle değil fikirleri ile hala yanıbaşımızdadır.Eğer sen sadece bedeninden medet umanlardansan sana da yazık olmuş diyorum.

Ayrıca bu tarz bir yazıyı muhtemeldir ki sen istesen dahi moderatörler gözden geçirecektir.

Kaldı ki bende bu yazının senin kullanıcı adının altında kalmasını isterim.Çünkü kişi kendine yakışanla beraber olmalı değil mi?

En azından bu yazıyı okuyup benim gibi düşünen her kullanıcı senin sahip olduğun beyin kıvrımlarının ne boyutta çalıştığını görecektir.

Bizim burdaki amacımız fikir bütünlüğü sağlamak değil fikirlerimizi paylaşmaksa eğer kimsenin kimseye 'köpek' benzetmesi yapmaya hakkının olmadığını düşünüyorum.

Konuyla ve benzetmeyle ilgili yönetici arkadaşlar yorumunu yapacaktır.

Ancak bir saat içinde yapmış olduğun pek çok ayıp ,sana yeteceğe benzemiyor gördüğüm kadarıyla.

Hepimizin saygı sınırlarını bilmemiz dileğiyle...

"Havlayan köpek ısırmaz."

Sana Viki'yi kaynak göstermek istemezdim ama: http://tr.wiktionary.org/wiki/Havlayan_köpek_ısırmaz

Sözlerimi gerçek anlamıyla tartarsan kafanda, anlamanı beklemek yumurtadan insan çıkmasını beklemek gibi bir şey olur.

Demokratik bir ülkede yaşıyoruz, görünen o ama demokrasi taraflı işliyor. Bu ülkede demokrasi, işlemesi gerektiği gibi işlemiyor. Demokrasi denilen şey de, bu ülkenin rejimine yapılan saygısızlıkları desteklemez çünkü Türk milleti Cumhuriyet'i istiyor, Cumhuriyet bu ülkenin rejimi. Bu sebeple lütfen ama lütfen anlamını bile kavrayamadığınız şu demokrasi kelimesinin arkasına sığınmayın sığ düşünceleriniz için.

Recep Tayyip Erdoğan'ı bu ülkenin yarısı seçti. Bunun sebeplerine girersek asla çıkamayız ama emin ol ki o oy verenlerin hiçbiri bu duruma geleceğimizi bilemezdi. Sayın başbakanımızın ağzı iyi laf yapıyor. :) Milletimiz de cahil ve umursamaz. Bilinçli değiliz.

Evet, Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmiyorum. Ama başbakan olduğu gerçeğini kabul etmeme gibi bir şansım var mı? Kabul etmeyip de ne yapacağım? :) Lütfen saçmalama...

Bu lafınla neyi kastettiğini tam olarak kavrayamamakla beraber, nasıl bir açıklama getireceğini de merakla beklemekteyim. Şahsen, eğer tahmin ettiğim şey ise, seninle konuşmam için bir sebep kalmayacak ortada.

Atatürk'ün bedeninden medet ummuyorum, Atatürk Tanrı değildi. Zaten ben de Tanrı'ya inanmam, öyle olsaydı Atatürk'e de inanmazdım veya Tanrı'ya inanmadığım için Atatürk'e inanıyorum, bedeninden medet ummuyorum diyeyim. :) Fıkrayı da benim mesajlarımı okuduğun gibi okumuşsun. Fıkrada Atatürk'ün dirilmesi ve Recep Tayyip Erdoğan'ın koşmasını kafanda nasıl canlandırdın, bilemiyorum ancak ben de şimdi canlandırdım ki gerçekten çok komik bir görüntü olurdu. Haklısın. :) Saygısızlık etmişiz. :)

Bu yazdıklarımın hepsi benim imzamdır. Kullanıcı adımın altında seve seve durabilir.

Yöneticiler de konuyu inceleyebilir. Hiçbir hakaret unsuru yok ortada. :) Sen alınma üstüne, sana özel açılmadı bu konu. Anlayan anlıyor, gülümseyen gülümsüyor. :)

Beyin kıvrımlarımdan bahsedilmiş. Sanırım sana beyin tomografimi getirmem gerekecek. Anlamsız çünkü bunu tartışmak.

"Köpek" benzetmesini üstüne alındıysan, mesajlarımı sığ bir bakış açısıyla okumandandır. Bir şey diyemiyorum, gülümsüyorum hala. :)

scientific

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzelmiş...

86 yıl önce atalarımızın büyük zorluklarla kurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyet'in yıldönümünü kutlarım...

Daha bağımsız,çağdaş,laik,eşit,akılcı günlerde Cumhuriyet bayramları kutlayacağımızdan hiç kuşkum yoktur...

100. yıl gelecek ve Barış Manço'nun 2023 adlı şarkısını her zamankinden daha fazla sevinçle dinleyeceğiz...

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Bence o zaman 100mt. yi 3 saniye de koşmayı bırak, ışık hızını geçer ki, bu da Einstein'ın teorisini bir kere daha çürütür. :D

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Güzel fıkar sağolasın jeaquares seninde 29 cumhuriyet bayramın kutlu olsun...

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu fıkranın ana teması sonuçtur. Sebeplerinden gerekli dersleri ve anlamı çıkarmak ise başta fıkranın gün için bir anlam taşıdığını düşünenin vazifesidir.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Kendine yapılmak istemediğin bir şeyi başkasınada yapma.

Başkası yapar ise kızmaya da hakkın olmaz.Bugüne yakışmamış bence.Senden de pek beklemezdim.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yazdığım her şey herkesin düşüncesine uymak zorunda değil. Fıkradaki ince imayı anlayan anlıyor zaten. Yaşıma lafı getirip durmayın, yaşım kadar rezil ederim sizi. :flowers:

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Koşucaklar bence Baykal olur Cumhuriyetin partisine Taht kurdu kalkmıyor eğer Atatürk gelirse ilk onu kaldırır bence! Başbakan halkın iradesiyle başa geçmiş bir liderdir Darbelerle değil Atatürk'ün halkçılık ilkesini iyi oku!

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Koşucaklar bence Baykal olur Cumhuriyetin partisine Taht kurdu kalkmıyor eğer Atatürk gelirse ilk onu kaldırır bence! Başbakan halkın iradesiyle başa geçmiş bir liderdir Darbelerle değil Atatürk'ün halkçılık ilkesini iyi oku!

Fıkradaki Recep Tayyip Erdoğan kısmını Deniz Baykal yap ve başbakan kısmını da ana muhalefet partisi başkanı yap, öyle konuşalım o zaman. :)

Ben Deniz Baykal'ı da sevmiyorum. Solcu da değilim, sağcı da. Görüşlerimi bilmeden yorum yapmaya devam ettiğiniz sürece, yaşı 17 olan birini daha çok gülümsetirsiniz. :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Fıkradaki Recep Tayyip Erdoğan kısmını Deniz Baykal yap ve başbakan kısmını da ana muhalefet partisi başkanı yap, öyle konuşalım o zaman. :)

Ben Deniz Baykal'ı da sevmiyorum. Solcu da değilim, sağcı da. Görüşlerimi bilmeden yorum yapmaya devam ettiğiniz sürece, yaşı 17 olan birini daha çok gülümsetirsiniz. :)

Fıkrayı Fıkra amaçlı koysaydın gülerdim Amacı farklı :huh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...