Recep İvedik nasıl ortaya çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Recep İvedik nasıl ortaya çıktı

Recep İvedik nasıl ortaya çıktı TV şovlarındaki skeçlerdeki Recep İvedik karakterini sinemaya taşıyan Şahan Gökbakar, bu karakterin nereden çıktığını anlattı.

4827062.jpg

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik tiplemesi televizyonda yayınlandıktan sonra büyük beğeni kazanmıştı. Gökbakar da bu karakterle 'Kim 500 Bin İstemez' isimli bir yarışma programı skeçi hazırlamış ve bu karakter izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Gökbakar, bu karakterin neden bu kadar çok sevildiğini kendisinin de bilmediğini söyledi: "Ben onu daimi bir tipleme olsun diye yapmamıştım. tv8'de izleyenler vardır. İlk bir haber bülteninin içinde bir tane haberdi o. Son çok sevildi ve acayip tutuldu. Bana gelen mailler, sokakta karşılaştığım insanların bana söyledikleri falan... Sonra onu atv'de 'Kim 500 Bin İstemezki' olarak Konan Aşık'la bir iletişime geçirdim. Her halde herkesin de Kenan (Işık) ağabeye 'indir elini' diyesi varmış. Ben öyle bir skeç yapınca çok hoşuna gitti herkesin, Kenan (Işık) ağabey hariç. Kenan ağbi süper bir adam. O skeç yayınlandığı zaman beni aramıştı. 'Şahan beni sokakta gören herkes indir elini diyor. Ne yapacağım benim başıma böyle bir dert sardın diye' dedi."

Kaynak

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Bu adama bayılıyorum ya :D Teşekürler bilgiler için beste..

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Noktası virgülüne bunları Beyaz Showda dile getirdi Şahan. :) Çok büyük hayranıyım adam yaşama sevincim oldu diyebilirim. Ne zaman bir şeye üzülsem hemen youtubedan bikaç videosunu izleyip kendime geliyorum. Arkadaşlarım üzgün olduğum zamanlar msnden linklerini yolluyor. :) O derece bilinir benim Şahan tutkum. :) Recep İvedik ilk çıktığı gününden beri bayıldığım bir karakter. Vizyona girsin hemen gitmek istiyorum. Şahan'ın tiplemelerini taklit etmekten artık günlük konuşmalarım bozuldu. :D Yolu açık olsun çok güzel işlere imza atıyor, atmayada devam eder inşlh...

Paylaştığın için sağol Beste. ;)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Evet Beyaz show da anlatmıştı :)

Program da harikaydı beyazı yerle bir etti valla :D :D

Paylaşım için teşekkürler Beste

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ya kaç kere izledim bıkmadım şu fragmanı süper bişi gelicek hissediyorummm :D

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
mavinok.ta dedi ki:
ya kaç kere izledim bıkmadım şu fragmanı süper bişi gelicek hissediyorummm :D
biz de sınıfça 22 şubatı bekliyoruz :D işte o zaman toplu kayış atıp sinemaya gidecez :P :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
açık söyliyim ben sinemaya gitmekte kararsızım kahkahalarımdan millet rahatsız olabilir geberiyorum ben daha şimdiden izlerken ne hale gelirim garantisini veremiyorum :D

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok hoşuma gitti yaaa...
Ben fiat bis hastasıyım :D :D :D

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
mavinok.ta dedi ki:
açık söyliyim ben sinemaya gitmekte kararsızım kahkahalarımdan millet rahatsız olabilir geberiyorum ben daha şimdiden izlerken ne hale gelirim garantisini veremiyorum :D
:D ;D :D ;D ;D

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
evet bu tiplemesi ile beraber sekiss yapan cocukda harikaydı :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
oscarı diosun sen... oda harika yaaa kim 500 bin istemezkide remzi pala tlf jokerini oscarı aramaktan yana kullanıyor oscar konan aşığa tükürüyo oraya hasta olmuştum ya :D

buda videossuuu :D monitörü devirdiği yer harikaa

http://www.youtube.com/watch?v=bDssHXgOVXQ

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
JuLiuSiuS dedi ki:
evet bu tiplemesi ile beraber sekiss yapan cocukda harikaydı :D
hangisinden bahsediyosun _? bilmiyorum ben onu :( :( :(
yoksa "kapı benim kapım olunca sorun yok ;D ;D" cumlesi mi :S :S

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
mavinok.ta dedi ki:
oscarı diosun sen... oda harika yaaa kim 500 bin istemezkide remzi pala tlf jokerini oscarı aramaktan yana kullanıyor oscar konan aşığa tükürüyo oraya hasta olmuştum ya :D
puhaa :} ;D ;D
vay be ^^ :D ben de koptum oleey

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
'Şahan beni sokakta gören herkes indir elini diyor. Ne yapacağım benim başıma böyle bir dert sardın diye' dedi."

koptum gülmekten :D

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten "Recep İvedik Tatilde" ki esprilerin zeka yönü tartışılır ama komiklik bakımından gerçekten gayet güzeller :)

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
A mı diim B mi Diim C Mi Diim ? Ne ddiimm :p Bi tüyo versene .. !!

Bir ömür gibi gelen Final Sınavları gecelerinde calisirken izleyip izlyip mutlu olduğum beni tek mutlu eden insan Şahan ...
Teşekkürler