Recep İvedik Kurtlar Vadisi Pusu'da

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
[SDNTV]http://vid602.photobucket.com/albums/tt102/denniy_photos/recep2.flv[/SDNTV]

Cünipır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Videoların başındaki reklam çok saçma. Zaten başka yerde bu videoların dış kaplaması SDN'ye göre olmuyor. Biz zaten SDN'deyiz ve buranın ShiftDelete.Net - Ana Sayfa olduğunu biliyoruz. Teknolojinin merkezi olduğunu da biliyoruz. Şu gereksiz reklamı kaldırın.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Videoların başındaki reklam çok saçma. Zaten başka yerde bu videoların dış kaplaması SDN'ye göre olmuyor. Biz zaten SDN'deyiz ve buranın ShiftDelete.Net - Ana Sayfa olduğunu biliyoruz. Teknolojinin merkezi olduğunu da biliyoruz. Şu gereksiz reklamı kaldırın.

aynen katılıyorum :) video için çok uğraşılmış ama iki ayrı filmden alınınca uymayn noktalar biraz sırıtıyordu :) Recep ivediği izlerken güldüğüm sahnelere şimdi gülemedim.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
sırf reklam yüzünden izlemiyorum artık video'ları

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Video güzel olmuş komik ama şu reklam işinide kaldırsanız çok iyi olur :D

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
amatör video
kaldırmayın reklamı da
yapın para kazanıyorsanız
para getirecek herşeyi yapın, sakın elinizden geleni ardınıza koymayın

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Reklamın kötü bir yanı yok biliyorsunuz sdn videolarında kendi sitenizde göstermeniz için kodlar yazıyor e adamın sitesinde videoyu gören kişi reklamı görünce siteye girip bir bakar herhalde sonra da kalır o sitede.Kısacası zararı yok.