Recep İvedik Bebekleri

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Küfürlü ve argolu diyalogları yüzünden basında büyük eleştiriler almasına rağmen gişede 2 milyon seyirciye ulaşan "Recep İvedik" filminin oyuncak bebekleri yapıldı.

Yakında piyasaya çıkacak olan Recep İvedik bebekleri, karınlarına basıldığında "Gonuşma layn", "Memen koluma değdi de azıcık panik olduk" diyecek.

Kaynak: Haberturk

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Oda kesin çok satılır :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Böyle bir gerizekalıya bile bebek yapılıyorsa yazık diyorum başka birşey demiyorum.

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
çok yanlış çok !!! O bebekleri çocuklar oynucak ve söylenen sözlere bak "Gonuşma layn", "Memen koluma değdi de azıcık panik olduk" diyecek. ne kadar iğrenç yazık kınıyorum böyle oyuncak çıkaranları !!! Kimse çocukları , insanları düşünmüyor ki zaten anca ben nasıl para kazanırım diye düşünüyorlar YAzık !!!

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hangi yaş grubuna hitap edecek bu bebekler? |)

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
üff suyunu çıkarmasalar şaşardım

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Ne fırsat düşkünü bir toplumuz.

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şahan bu projeden yeterınce para kazansın ve bırdaha fılm yapmasın o yuzden bundan cok para kazanmasını dılıyorum

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Ayyyy inanamıyorum hemen almam gerek onlardan. Müthiş bir haber bu ya! :D Şahan'a tepki gösterenleri de anlayamıyorum! Meyve veren ağaç taşlanır diye de klişe bir deyim kullanayım gitsin hade! :D Çok mutlu oldum çook! (:

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
mavinok.ta dedi ki:
Ayyyy inanamıyorum hemen almam gerek onlardan. Müthiş bir haber bu ya! :D Şahan'a tepki gösterenleri de anlayamıyorum! Meyve veren ağaç taşlanır diye de klişe bir deyim kullanayım gitsin hade! :D Çok mutlu oldum çook! (:

Dimi senin gibi düşüneneler de çocuklarına alsınn sonra o lan lafı 3 yaşındaki çocukların ağzına kadar düşsün :@
Mavinok.ta bu oyuncakların sence neden zararı yok ???

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Recep İvedik sevgisi mavinin başını döndürmüş :P

Hediye de edilmezki kimseye o bebekler, ne yapacaksın kız? :D

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
hayranlarına duyrulur diyelim o zaman :)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Ya amma abarttınız ya sanki kimse lan demiyor dimi? yada başka argo kelimeler kullanmıyor? Cem yılmaz beni en çok güldüren show man dir Şahan 2. sırada ama emin olun çoğunuzun hayranı olduğu cem yılmaz çok daha belden aşağı konuşuyo, küfrediyo. ama ona tepki göstermiyorsunuz. ayrıca adam tedbirini almış +13 demiş filmine o filme ufak çocukları götüren aileler kabahatli burda Şahan'ın hiçbir suçu yok. Tedbirini almamış olsaydı bunları söylemeye hakkınız olurdu, ama yok! ;) İstemeyen gitmesin kardeşim çamur atmanın ne alemi var. B)

İnadına Recep Diyorum ulen! ;D

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
mavinok.ta dedi ki:
Ya amma abarttınız ya sanki kimse lan demiyor dimi? yada başka argo kelimeler kullanmıyor? Cem yılmaz beni en çok güldüren show man dir Şahan 2. sırada ama emin olun çoğunuzun hayranı olduğu cem yılmaz çok daha belden aşağı konuşuyo, küfrediyo. ama ona tepki göstermiyorsunuz. ayrıca adam tedbirini almış +13 demiş filmine o filme ufak çocukları götüren aileler kabahatli burda Şahan'ın hiçbir suçu yok. Tedbirini almamış olsaydı bunları söylemeye hakkınız olurdu, ama yok! ;) İstemeyen gitmesin kardeşim çamur atmanın ne alemi var. B)

İnadına Recep Diyorum ulen! ;D

tek bir soru sorucam çocuklara o lan kelimesini ve ona benzerleri kim öğretiyor ??? Sadece aileler mi????

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aile ögretmiyo zaten :^) cevre yetiyo :^)

o şekilde bakılacak olursa cocugu kapalı kutuda büyüt...
iş onu ögrenmesinde degil onun ii bi kelime olmadıgını bilmesinde cnm...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Hediye için sağol Blue.Silk B)

Beste kasma bu kadar. ;) Lan demekle çocukların ahlakı bozulmaz ama neye tepki göstereceğini bilmeden konuşmak bozabilir mesela. ;)

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yok ya ne kascam :] ben sadece ufacık bebeklerin ellerine böyle şelerin verilmesi karşıyım çocuklar çevreden herşeyi doğru yanlış alıo zati :# ^^

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
haberin kaynağına güvenmiyorum + tasvip etmedim olayı.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
@mavinokta doğru diyor +13 diye uyarı koymuşlar ama malasef sinema salonlarında bu uyarıyı dikkate alan yok bunun suçluları sinema görevlileri ve ailelerdir. çıkacak oyuncaklarıda alıp almamak ailelere düşen bir görev

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
exantric hem fikirizi arkadaşım. ;) İsteyen almaz bebeğini falan. :)