Recep İvedik 2 Anketi

Recep İvedik 2'yi beğendiniz mi?

• Mükemmeldi yine benim için

Kullanılan: 61 52.1%
  • İlk filmi kadar komikti ama ne eksik ne fazla

Kullanılan: 12 10.3%
  • İlk filmi daha komikti

Kullanılan: 17 14.5%
  • Espriler bayattı tat bile alamadım değil de güleyim

Kullanılan: 27 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Anket kapatılmış .

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sakarya'da saat 11 için bilet aldık. hayırlısı bakalım.

wagapon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insanlar küfüre gülmüyor nasıl edildiğine ve ediliş tarzına gülüyor eğer küfürlere gülünüyor olsaydı kızgın bi polisin yanında sövdüğünüzde polis den çok hoş tepkiler alırdınız ama hiç de öyle değil bu açıdan bakın olaya bence

peki biri sana küfür ettiği zaman nasıl küfür ettiğine ve ediliş tarzına göre bazen gülüp bazen kızıyormusun?

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
ben sinemaya gidicem ama arog mu recepmi karar veremedim??
bi yardım edermisiniz?

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
arogu bırak pişman olma ivedike git ben ikisine de gittim diyebilirim ki ilk filmde komik 2. de kıyaslama yapmak istemiyorum ama 2. de bomba espriler var

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ya ben recep ivedik,muro gibi şahsiyetlerin filmlerinin izlemeye,omlarda kendini bulmaya yada bunlarla eğlenmeyi hiç hazetmiyorum.bunların kökü hiç bir yere dayanmıyor birisi devrimin anlamını hiçe sayıyor birisi 100 yıllar öncesine dayanan Türk milletinin karakteristik özellikleriyle alakası olmayıp ama sanki bizde öyleymişiz gibi alay ediyor.Yapmayın arkadaşlar hahahhaha diye gülüp bir anlık heyecan yaşamak doğru değildir bu bizi aslında moral düzeltmekten çok kötüye sürükler.nicelige önem veren bir millet olmayalım:nicelik nedir recep ivedik 4.000.000 seyirciyle gişe rekoru kırmış çok iyiy bir filmmiş gibi hep fazla ilgi toplayan bir şey iyi olur diye bir kaide yok.Yavaş yavaş kaliteden ödün vermeye başlıyoruz ve konuşması küfürle dolu adam bize kendimizi kendimize getiriyor yanlış arkadaşlar .bunların geçmişi yoktur geçmişi olmayan bir şeyinde gelecegi olmaz,kimliksizdir.bunlar ne batıcı nede gelenekselcidirler.biz her ikisindeniz batının ilmini alıp geleneklerimizi en sonuna kadar korumalıyız.lütfen estetik hayatınızda geçmişi arayınız ve kendinize değer verin.

muratince72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün gittim ve çok beğendim..küfür meselesine gelince her taraf berbat..bir sinema filmi için fazla abartmamak gerekir bence. seyretmemek gibi alternatif varken..

ConQEror

Asistan
Reaksiyon puanı
0
recep ivedik 2 mükemmel bir film bence daha komik olmuş...

FORLEST

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Mukemmel Ilk fılmıde oledı..

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şahanı severim ama bu filmi hiç sevmiyorum.Bu filmden çıkıpta konuşma layn diyolarya beni sinir ediyo :(

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ben sevmedim ya çok basit geldi :S hele çekim tekniği fln.. sanki dizi çekmişler..

say55

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Espiriler pek iyi değildi ama senaryo güzeldi

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu hafta içinde gitmeyi planlıyorum

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence ilk filminden kat kat daha güzel olmuş. Gülmeyi bırak yarıldım desem yeridir. Çok beğendim kısacası. :D

Cacav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seyrettiğin en rezil ve seviyesiz film Recep İvedik 1'di... Arkadaş zoruyla bunu da seyrettim.. 1.den daha iyi.. En rezil 2. film oldu benim için...

Sokakta ona buna el şakası, don indirmeler, herkese el ense çekmeler, hakaret etmeler, toplum içinde küçük düşürme, aşağılama, cinsel organıyla oynama, itip kakma, kusma, osurma, zeytinyağı gibi üste çıkma vb.. davranışlar görüyorsunuz.. Evet herkes buna deliler gibi gülüyordu.. Ben de güldüm.. Osurunca da güldüm, sıçınca da güldüm.. Ama bu güzel bir film olduğunu göstermiyor... Gerçekten 5 para etmez.. Zorla gülüyorsun zaten.. Yaşlı nine hiç olmamış.. Kağıttan okuyarak konuşuyor gibi duruyor. Sİnemada kıçları yarılırcasına gülenler genelde lise dersane bebeleri ile kahveden okeyden kalkıp gelmiş gibi duran abaza gençlerdi... Aklı başında bir insan buna güler geçer ama beğenmez... Para da verilmez...

seppuku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kişilik bozulmasına neden olan olaylar zincirinin bir parçasıdır bu film. Benim bildiğim en başında delikürek vardı sonrasında polatlı sonrasında da bu ayu 2 filmide izledim iş arkadaşları baskısıyla :(

umutan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recep İvedik 2 filmi 1. filminden değer itibariyle bir farkı yok. mekanlar, insanlar farklı ama, galiz küfürler, iğrenç kelimeler farklı değil. Recep İvedik hareketleri ve söylemleri çok kaba. Marifeti varsa sessiz güldürsün. O zaman anlını öperim.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hiç bir yaratıcı espri yok.. gerçekten çok basit bir film ama komik.. kesinlikle gişe rekorları kırmasını anlayamıyorum..

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ilk film daha iyiydi 1-2 yerde sıkıldıım oldu bunda :)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Filmin ilk yarısı sıkıcıydı, ikinci kısımda epey güldüm.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
gereksiz bir film...izlemeyenler hiç zahmet etmesin..zaman kaybı

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu filmin ben çok küfürlü olduğunu işittim nasıl olurda o filme 7 yaş sınırlaması konulur anlamış değilim.