Yardım Realtek Pcıe Gbe Family Controller Sürücüsü Kaldırma

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Merhaba. Benim adaptörüm TL_WR702N fakat aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor yanlış sürücüymüş galiba, bu yüzden onu kaldırıp doğru olanı yüklemek istiyorum. Fakat bunu nasıl kaldıracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradığım şey bu mu

Son düzenleme:

lamer

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Hocam sizin kullandığınız TP Link wi-fi adapter. Bahsettiğiniz realtek sürücüsü ise muhtemelen (anakarta entegre olan)LAN sürücüsü yani yanlış değil. O sürücüyü silerseniz lan bağlantısı kuramazsınız. TP Link sitesinden kullandığınız adaptöre uygun sürücüyü indirin

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Hocam sizin kullandığınız TP Link wi-fi adapter. Bahsettiğiniz realtek sürücüsü ise muhtemelen (anakarta entegre olan)LAN sürücüsü yani yanlış değil. O sürücüyü silerseniz lan bağlantısı kuramazsınız. TP Link sitesinden kullandığınız adaptöre uygun sürücüyü indirin
Link atar mısınız? TL_WR702N

lamer

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Kusura bakmayın incelemeden wi-fi adapter dedim okuyup. Router mis cihazınız. Ama yine de realtek ile ilgili değil. Cihaz kolay kuruluma sahip, zaten sürücü indirme durumu yok. Surada anlatılmış ayarlamalari;

Yani kullandığınız ürün bir sürücü indirmeyi gerektirmiyor, modemlerde olduğu gibi bir arayüze sahip

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Kusura bakmayın incelemeden wi-fi adapter dedim okuyup. Router mis cihazınız. Ama yine de realtek ile ilgili değil. Cihaz kolay kuruluma sahip, zaten sürücü indirme durumu yok. Surada anlatılmış ayarlamalari;

Yani kullandığınız ürün bir sürücü indirmeyi gerektirmiyor, modemlerde olduğu gibi bir arayüze sahip
Ama ben kablosuz bağlanıyorum bu ethernet kablosu diyor

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003

?