Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
Lütfen Mi Note 10 Lite yazmayın kavisli ekran sevmiyorum? XT 3500₺
5 PRO 2800₺ ikisindede SD712 var.
XT tabiki çünkü AMOLED ekranı varLütfen Mi Note 10 Lite yazmayın kavisli ekran sevmiyorum? XT 3500₺
SağolXT tabiki çünkü AMOLED ekranı var
önemli değil Spidey
Aynen Spidey.önemli değil Spidey
Sen ne diyorsun ya ben E3 2017 demo videosu izledikten sonra benim acil PS4 almam lazım dedim 2 sene önce babama PS4 aldırdım oyun 7 Eylül 2018'te çıktı kutulu ve digital fiyatı 470 idi ben 2 ay sonra letgo'dan 240'a aldım kısacası bu oyun bana PS4 aldırdı ve buna kesinlikle değdiAynen Spidey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Spiderman oynamak için ps4 bile alırım.
Realme 6 8 gb ram ve Realme 6 proya bakmanı öneririm.Lütfen Mi Note 10 Lite yazmayın kavisli ekran sevmiyorum? XT 3500₺
Benimde ve hala seviyorum.Sen ne diyorsun ya ben E3 2017 demo videosu izledikten sonra benim acil PS4 almam lazım dedim 2 sene önce babama PS4 aldırdım oyun 7 Eylül 2018'te çıktı kutulu ve digital fiyatı 470 idi ben 2 ay sonra letgo'dan 240'a aldım kısacası bu oyun bana PS4 aldırdı ve buna kesinlikle değdi
Bu arada Spidey benim çocukluk kahramanım olur
22 yaşındayım halen seviyorum çizgi roman ve PS4 oyunundaki Spider-Man dışındaki Spider-Man'ler beni hiç ilgilendirmiyor özellikle beyazperdedeki Spider-Man'den umudumu tamamen kestim çünkü bana hitap etmiyor üçlemeden aldığım zevki hiçbirinde alamıyorumBenimde ve hala seviyorum.
hocam sizde spiderman hayranı çıktınız22 yaşındayım halen seviyorum çizgi roman ve PS4 oyunundaki Spider-Man dışındaki Spider-Man'ler beni hiç ilgilendirmiyor özellikle beyazperdedeki Spider-Man'den umudumu tamamen kestim
Spidey Tobey'den sonra bozdu olm
Spidey benim çocukluk kahramanım olur hocam yeri bende çok ayrıdır yaşıtlarım arabalar ve GTA ile büyürken ben Spider-Man ile büyüdümhocam sizde spiderman hayranı çıktınızbende diyordum niye hep ppde baydırmen var
![]()
Spider ve Man'in arasına tire koymayı unutmahocam sizde spiderman hayranı çıktınızbende diyordum niye hep ppde baydırmen var
![]()
bence o fiyata realme 6 pro al. ikisindende daha iyi işlemci , batarya ve kamerası var.Lütfen Mi Note 10 Lite yazmayın kavisli ekran sevmiyorum? XT 3500₺
2000 bandında olsa tercih edilebilir bir telefonbence o fiyata realme 6 pro al. ikisindende daha iyi işlemci , batarya ve kamerası var.