Sapplemiwei
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 86
Realme x2 nasıldır? Alınır mı? Daha iyi önerileriniz var mı?
Realme x2 nasıldır? Alınır mı? Daha iyi önerileriniz var mı?
Peki bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Ben a71 i düşünüyordum fiyatı düşerse ama fiyatı da düşmeyecek gibi. Mi 9t alsam keşke a71 alsaydım der miyim?Sadece ithalatçı garantili garantili satılıyor. A71 ve Mi 9T'ye bakmanızı öneririm.
Nasıl mantıklı değil? eğer pop-up sevmiyor ya da güvenmiyorsa,daha ince ve hafif telefon istiyorsa,8gb ram istiyorsa realme xt alınabilirMi9T alsanız kesinlikle A71 alsamıydım demezsiniz bende mi9T öneririm. Mi9T varken XT pek mantıklı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama illa ki X2 istiyorsanız biraz beklemeniz gerekebilir.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/167771-307598/xiaomi-mi-9t_realme-xt/
Peki bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Ben a71 i düşünüyordum fiyatı düşerse ama fiyatı da düşmeyecek gibi. Mi 9t alsam keşke a71 alsaydım der miyim?
Bir de realme XT vardı aklımda. Bu nasıl alınır mı?
Uzun kullanımda ram farkediyorEğer SD 730 yerine SD 712 istiyorsa alabilir. Antutu puanı mi9T'nin daha yüksek. Yani 6-8 GB ram testlerde çok fark etmiyor. Günlük kullanımda zaten hiç fark edilmiyor. Ayrıca arayüz hızı deneyimlerime göre mi9T de çok daha iyi ve arayüz hızı tabii ki günlük hayatta fark ediliyor.
İşlemci aşırı önemli değil. Kasma donma yapmasın yeter pubg de fln3000tl x2 200tl ekleyip mi 8 beya mi mix 2s olabilir işlemci önemli ise
A71 öneririm.Peki bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Ben a71 i düşünüyordum fiyatı düşerse ama fiyatı da düşmeyecek gibi. Mi 9t alsam keşke a71 alsaydım der miyim?
Bir de realme XT vardı aklımda. Bu nasıl alınır mı?