gözlüklüçocuk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Arkadaşlar 1 haftadan beri araştırmalar yapıyorum hiç aklımda ve aldığım notlarda ismi geçmemesine rağmen son 2-3 günde karar verip siparişini verdiğim telefon , sonlara doğru artık şu kadar koyup bunu mu alsam diye diye meblaları baya bi yükselttiğimi farkettiğimdem 2500 bandında durmayı seçtim ve Redmi not8 pro , M31 ve realme XT arasında kalarak XT tercihinde bulundum ve dün de siparişimi verdim , kararımın hala arkasındayım teknik olarak ve okuduğum yorumlara ve araştırmalara göre ama aklımda bikaç soru var cihaz gelene kadar az çok fikir edinmeye çalışayım yada çok aşırı kötü bi deneyimi olan varsa ona göre hareket edip belki iptal bile edebilirim,
Sorularım şöyle
1-Türkiyeye yeni gelmiş bir marka olarak garanti konusunda endişe etmeli miyiz ?
2-Türkiyedeki piyasaya yüksek fiyatlardan girmesi onu bu pazarda ne kadar kalıcı yapıcak tutunabilecek mi ? Tutunamazsa kullanıcaları mağdur olur mu ? Güncelleme olsun teknik servis ve garanti olsun bu konularda endişe ediyoruz haliyle ilerleyen süreç açısından
3- cihaz deneyimleriniz nasıl , memnun musunuz ? herhangi bir sorununuz var mı cihazlarla alakalı ?
Sorularım şöyle
1-Türkiyeye yeni gelmiş bir marka olarak garanti konusunda endişe etmeli miyiz ?
2-Türkiyedeki piyasaya yüksek fiyatlardan girmesi onu bu pazarda ne kadar kalıcı yapıcak tutunabilecek mi ? Tutunamazsa kullanıcaları mağdur olur mu ? Güncelleme olsun teknik servis ve garanti olsun bu konularda endişe ediyoruz haliyle ilerleyen süreç açısından
3- cihaz deneyimleriniz nasıl , memnun musunuz ? herhangi bir sorununuz var mı cihazlarla alakalı ?