Realmenin Türkiye'de ki politikasını hiç anlamıyorum. Yeni serileri getirince eski seri telefonları bulmak çok zor oluyor örneğin 7 serisi geldi 6 serisi kayboldu aynı şekilde 6 serisi geldiğinde 5 serisini bulmak çok zor oldu neden böyle ?
Evet şuan var ama yakında olmayacaktır zaten şuan hepsiburada satmıyor değişik satıcılar var. Ama dediğiniz gibi olabilir yeni telefonların eskileriyle neredeyse aynı fiyatta satışa çıkıyorŞuan var, yeni telefonlar da hemen hemen aynı fiyat bandında çıktığı için önceki telefonları piyasadan çekip yenilerini satışa çıkarıyor da olabilir.
Yeni güncel cihazları satmak için.Bunu sadece Realme değil bir çok firma yapıyor.Realmenin Türkiye'de ki politikasını hiç anlamıyorum. Yeni serileri getirince eski seri telefonları bulmak çok zor oluyor örneğin 7 serisi geldi 6 serisi kayboldu aynı şekilde 6 serisi geldiğinde 5 serisini bulmak çok zor oldu neden böyle ?
wow adamlar sizi gözetliyor herhaldeSanırım 6 ve 6i'de stok sıkıntısı var ama 5i şuan çok güzel bir fiyatta (1999 TL). 6 Pro da öyle, 3400 TL için hala mantıklı olduğunu düşünüyorum. Realme 3 Pro 1300 TL fiyattayken çok mantıklı bir cihazdı. Snapdragon 710 gibi bir artısı vardı.
Bir sitede 2200'e yükselmiş ama, haklısınız.wow adamlar sizi gözetliyor herhalde2200 tl şu an :/