Realme 7 pro vs Realme 6 pro vs Mi note 10 lite

Bu telefonlardan hangisini tercih edersiniz ?

• Realme 7 pro

• Realme 6 pro

• Mi Note 10 Lite

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Önceki forumda telefon önerisi istemiştim. Bu telefonlar önerildi ve tartışıldı oyüzden bende hangisi iyi karar vermek için bu anketi oluşturdum. Hadi bakalim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceki forumda telefon önerisi istemiştim. Bu telefonlar önerildi ve tartışıldı oyüzden bende hangisi iyi karar vermek için bu anketi oluşturdum. Hadi bakalim.
Seçiminizin Sebebini de yazarsaniz memnun olurum

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
AMOLED ekran, 65W hızlı şarj ve stereo hoparlör sebebiyle Realme 7 Pro alırdım.

Not: Alma imkanım olsa da Realme 6 Pro'dan Realme 7 Pro'ya geçmem.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Realme 7 Pro. Bir kere stereo hoparlörü var. Ve daha güncel. Mi note 10 lite ı ele direkt.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Geçeceğim telefon amiral gemisi de olsa, 90Hz'den 60Hz'e geçmem. Bir sonraki telefonum muhtemelen 90Hz veya üstü olur.
Evet konu sahibinin şuanki telefonu da önemli.

Tamam bende öyle dusunuyorum ama 6 pronun tasarimi inanılmaz güzel 7 pro da da amoled var kararsız kaldim
Kılıf takmayacak mısın? Kılıf takınca bir şeyi olmuyor. İster iphone 12 pro max olsun. Sadece kamerası görünecek.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Evet konu sahibinin şuanki telefonu da önemli.

Kılıf takmayacak mısın? Kılıf takınca bir şeyi olmuyor. İster iphone 12 pro max olsun. Sadece kamerası görünecek.
Kutu içinden şeffaf kılıf çıkıyor.

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Geçeceğim telefon amiral gemisi de olsa, 90Hz'den 60Hz'e geçmem. Bir sonraki telefonum muhtemelen 90Hz veya üstü olur.
Haa anladim 90 dan sonra 60 kasıyor gibi gelir. Ama ben daha hiç 90 hz kullanmadim 60 sıkıntı olmaz bana. Eğer siz 6 proyu almadan önce piyasada ayni fiyata hem 6 pro hem 7 pro olsaydı hangisini alirdınız ? tasarim felan tüm herseyi göz önüne alarak hangisini tercih ederdiniz ? (Daha 90 hz kullanmadan)

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
???????

Yani hangisini almaliyim
Sizin için 90Hz, ön kamera, ekran dayanıklılığı ve malzeme kalitesi önemliyse Realme 6 Pro; arka kamera, AMOLED ekran ve stereo hoparlör önemliyse Realme 7 Pro öneririm.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Haa anladim 90 dan sonra 60 kasıyor gibi gelir. Ama ben daha hiç 90 hz kullanmadim 60 sıkıntı olmaz bana. Eğer siz 6 proyu almadan önce piyasada ayni fiyata hem 6 pro hem 7 pro olsaydı hangisini alirdınız ? tasarim felan tüm herseyi göz önüne alarak hangisini tercih ederdiniz ? (Daha 90 hz kullanmadan)
7 Pro seçer. Ben bile ona karar vermiştim.
Ben de tam aynı cihazlar arasında kalmıştım @alpotter bilir. Mi note 10 lite ı sallamıştım. 6 pro ya tam karar verince 7 Pro çıktı. Ve ona karar verdim.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
Yanlışlıkla Mi Note 10 Lite'a bastım. Realme 7 Pro daha iyi.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Siz onu mu kullanıyorsunuz?
Evet onu kullanıyorum. Kamera çıkıntısını kapatıyor, ekranı da koruyor. Ayrıca bir kılıf satın aldım ancak kamera çıkıntısını kapatamadığı için kullanmıyorum.
Evet, 60Hz'e dönünce alışamıyorum. Realme 6 Pro'yu almadan önce Realme 6 Pro ve Realme 7 Pro arasında kalsaydım, stereo hoparlör ve arka kameraya önem verdiğimden Realme 7 Pro alırdım. Realme 7 Pro alsaydım daha önce 90Hz deneyimlemediğimden bana normal gelirdi.

LoKi*

Doçent
Reaksiyon puanı
486
Super amoled, stereo hoparlör ve 65w hızlı sarj için realme 7 pro alırdım.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Şu an 7 pro mu kullaniyorsunuz
Hayır. Ben bütçemi arttırmıştım ps4 ümü satıp.
Evet onu kullanıyorum. Kamera çıkıntısını kapatıyor, ekranı da koruyor. Ayrıca bir kılıf satın aldım ancak kamera çıkıntısını kapatamadığı için kullanmıyorum.

Evet, 60Hz'e dönünce alışamıyorum. Realme 6 Pro'yu almadan önce Realme 6 Pro ve Realme 7 Pro arasında kalsaydım, stereo hoparlör ve arka kameraya önem verdiğimden Realme 7 Pro alırdım. Realme 7 Pro alsaydım daha önce 90Hz deneyimlemediğimden bana normal gelirdi.
Bence spigen armoura bir bakın.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Hayır. Ben bütçemi arttırmıştım ps4 ümü satıp.

Bence spigen armoura bir bakın.
Spigen sadece Realme X2 ve Realme XT için kılıf üretmiş sanırım.
Şuan kılıftan memnunum, gayet güzel koruyor.
Umarım Realme 6 serisi için de üretilir. Spigen ürünleri gerçekten kaliteli.

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29

Ya gercekten karar veremiyorum. 7 pro alsam tasarımı pek guzel degil ve 60 hz. 6 pro alsam amoled değil. Hayatim boyunca daha fazla kararsiz kalmamiştim. Cidden bi teknosaya falan gidip satış görevlisiyle konuşmam lazım herhalde. Karar veremiyorum bi türlü

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Ya gercekten karar veremiyorum. 7 pro alsam tasarımı pek guzel degil ve 60 hz. 6 pro alsam amoled değil. Hayatim boyunca daha fazla kararsiz kalmamiştim. Cidden bi teknosaya falan gidip satış görevlisiyle konuşmam lazım herhalde. Karar veremiyorum bi türlü
Eğer bulunduğun şehirde stoklarda varsa vatan Teknosa gibi yerlere gidip incele derim realme 7 pro vatan a falan gelmişti

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Bence iki cihazı da mağazada incelemeniz mantıklı olacaktır. Hangi cihazın ekran kalitesi daha iyi bilmiyorum. Karşılaştırma fırsatım olmadı.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Seçiminizin Sebebini de yazarsaniz memnun olurum
Realme 7 pro almanı tavsiye ederim.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Dikkat et sana vivo satmasınlar.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Video önceliğiniz değilse stereo hoparlör, 65W hızlı şarj ve süper amoled ekrandan dolayı Realme 7 Pro öneririm. Video dedim çünkü video performansı rakiplerinden geride, video kaydı sırasında ekranda kararma oluyor ve videoda ses alma konusunda sorunları var ama bu sorunlar belki güncellemeyle düzeltilir sadece bilmeniz için söyledim.