Realme 7 pro güncelleme

P.Counselor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2 günlük realme 7 pro kullanıcısıyım. Telefonumdan gayet memnundum fakat 5 Aralık'ta güvenlik güncellemesi geldi. Kurduktan sonra arayüzde takılmalar özellikle kaydırma ile ekran kilidini açarken. Diğer kullanıcılar da aynı sorunu yaşadı mı ? Bildirirseniz sevinirim .

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Bildiğim kadarıyla forumda Realme 7 Pro kullanıcısı yok.
Sanırım "Screen flickering issue" denilen sorunu yaşıyorsunuz. Realme Community'de, Realme UI 2.0 güncellemesiyle bu sorunun çözüldüğü söyleniyor. Yeni bir güncellemeyi beklemenizi öneririm. Aralık bitmeden güncellemeyi alırsınız diye düşünüyorum.

Şunu da bir denemenizi öneririm:
Ayarlar>Realme Lab
Screenshot_2020-12-06-13-33-15-31.jpg

Screenshot_2020-12-06-13-33-30-81.jpg
Screenshot_2020-12-06-13-33-37-24.jpg

"Rahat kaydırma" özelliğini aktifleştirmeyi deneyin.

P.Counselor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bildiğim kadarıyla forumda Realme 7 Pro kullanıcısı yok.
Sanırım "Screen flickering issue" denilen sorunu yaşıyorsunuz. Realme Community'de, Realme UI 2.0 güncellemesiyle bu sorunun çözüldüğü söyleniyor. Yeni bir güncellemeyi beklemenizi öneririm. Aralık bitmeden güncellemeyi alırsınız diye düşünüyorum.

Şunu da bir denemenizi öneririm:
Ayarlar>Realme Lab
Ekli dosyayı görüntüle 127518
Ekli dosyayı görüntüle 127519Ekli dosyayı görüntüle 127520
"Rahat kaydırma" özelliğini aktifleştirmeyi deneyin.
Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Rahat kaydırma özelliğini aktifleştirdim fakat hala aynı. Büyük bir sorun değil ama benim için önemli. Dediğiniz gibi inşallah güncelleme ile çözülür.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Rahat kaydırma özelliğini aktifleştirdim fakat hala aynı. Büyük bir sorun değil ama benim için önemli. Dediğiniz gibi inşallah güncelleme ile çözülür.
Rica ederim. Saklama alanının ne kadarını kullanıyorsunuz?
Arkaplanda çalışan uygulama yokken RAM kullanımı hakkında bilgi verebilir misiniz?(¹)

Ekleme: "Telefon Yöneticisi" adlı uygulamadan Optimizasyon ve Hızlı kontrol yapabilir misiniz?
Screenshot_2020-12-06-13-48-06-70.jpg

¹: Bu şekilde
Screenshot_2020-12-06-13-53-50-80.jpg

Son düzenleme:

P.Counselor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Rica ederim. Saklama alanının ne kadarını kullanıyorsunuz?
Arkaplanda çalışan uygulama yokken RAM kullanımı hakkında bilgi verebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

31.6 GB kullanılıyor, 96.4 GB boş alan var.
Ram 3.1 GB kullanılıyor, 4.9 GB boş. Telefon yöneticisi uygulamasını da defalarca kullandım .

Son düzenleme:

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115

31.6 GB kullanılıyor, 96.4 GB boş alan var.
Ram 3.1 GB kullanılıyor, 4.9 GB boş. Telefon yöneticisi uygulamasını da defalarca kullandım .
Aklıma telefonu sıfırlamayı önermekten başka bir şey gelmiyor. Ya da yeni güncellemeyi beklemelisiniz.

P.Counselor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aklıma telefonu sıfırlamayı önermekten başka bir şey gelmiyor. Ya da yeni güncellemeyi beklemelisiniz.
İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Değişme - düzelme olduğunda buradan bildiririm. Başka kullanıcılar da faydalanır.

İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Değişme - düzelme olduğunda buradan bildiririm. Başka kullanıcılar da faydalanır.
Ayrıca belirtiyim yüz tanıma ile ekranı açarken sorunu yaşamıyorum. Sanırım arayüzde geçişlerle alakalı

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
2 günlük realme 7 pro kullanıcısıyım. Telefonumdan gayet memnundum fakat 5 Aralık'ta güvenlik güncellemesi geldi. Kurduktan sonra arayüzde takılmalar özellikle kaydırma ile ekran kilidini açarken. Diğer kullanıcılar da aynı sorunu yaşadı mı ? Bildirirseniz sevinirim .
Güncellemeyi yaptıktan sonra cihazı sıfırladın mı?