Erenist2020
Dekan
Hayırlı olsun.xiaomi note 9 pro aldık
Hayırlı olsun.xiaomi note 9 pro aldık
Bu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer ama keşke bu fiyata bunu alacağınıza poco x3 nfc veya realme 7 de alabilirdiniz ama buda iyi güle güle kullanınxiaomi note 9 pro aldık
babamda vardı çok memnundu o yüzden aldıkBu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer ama keşke bu fiyata bunu alacağınıza poco x3 nfc veya realme 7 de alabilirdiniz ama buda iyi güle güle kullanın
Hayırlı olsun ben olsam Realme 7 alırdım.babamda vardı çok memnundu o yüzden aldık
realme onlar çok bimiyordu o telefonu dediler garanti olsun diyexiaomi aldılar bilmedikleri teli almak istemediler sağol bu aradaHayırlı olsun ben olsam Realme 7 alırdım.
Aynısı benim çevremde de var ikna etmek gerçekten zor oluyor biliyorum.realme onlar çok bimiyordu o telefonu dediler garanti olsun diyexiaomi aldılar bilmedikleri teli almak istemediler sağol bu arada
Aynısı benim çevremde de var ikna etmek gerçekten zor oluyor
artık kendime aldığım zaman görürlerAynısı benim çevremde de var ikna etmek gerçekten zor oluyor biliyorum.
Hayırlı Olsun.xiaomi note 9 pro aldık
Bu forumda Realme 7 dedinmi akan sular durur. Herkes Realme 7 önerir.realme 7 alınır mı yada başka önerisi olan varmı
önemli olan iyi fotoğraf çeksin hafızası yükse olsun yeter telefon annem için