Ravenn
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 159
Realme 6 3-4 yıl gider mi?
34bz ile Zincirlikuyu yaNereye?
Akbili varsa gider34bz ile Zincirlikuyu ya
Sana bağlıRealme 6 3-4 yıl gider mi?
Hocam yazın içinden geçerim okul zamanı yüzünü okul sağolsun zor görürüm gider mi 3 4 yıl?Sana bağlı
Nasıl kullandığına bağlı?Realme 6 3-4 yıl gider mi?
Yazın baya kullanırım liseye geçeceğim 5te bitiyor o zamana kadar görmicem teli kısacası yazin fazla geri kalan zaman azNasıl kullandığına bağlı?
realme 6 değilde realme 6 pro alırsan götürür.Ama bana kalırsa o fiyatların kralı mi note 10 lite. ondan şaşma derim.Yazın baya kullanırım liseye geçeceğim 5te bitiyor o zamana kadar görmicem teli kısacası yazin fazla geri kalan zaman az
Note 10 lite ve r6 pro 60 fps vermiyorkirealme 6 değilde realme 6 pro alırsan götürür.Ama bana kalırsa o fiyatların kralı mi note 10 lite. ondan şaşma derim.
Realme 6 yerine Realme 6 pro almanı tavsiye ederim.Realme 6 3-4 yıl gider mi?
Realme 6 düşünüyorum 3 4 yıl gider mi?Realme 6 yerine Realme 6 pro almanı tavsiye ederim.
Düzgün kullanırsan gider.Ama Realme 6 pro nun ömrü Realme 6 ya göre 1-2 yıl daha fazla.Realme 6 düşünüyorum 3 4 yıl gider mi?
Realme 6 3-4 yıl gider mi?
Hocam siz hala rn 8 prodan memnun musunuz kasma felan yaşıyor musunuzTemiz kullanırsan gider.
Realme 6 Pro ya da Mi Note 10 Lite'a bakmanı öneririm.
Hocam siz hala rn 8 prodan memnun musunuz kasma felan yaşıyor musunuz
Sen beni dinlemiyon mu 3-4 yıl gitmesi tamamen sana bağlı ben kahin değilim nereden biliyim ?Hocam yazın içinden geçerim okul zamanı yüzünü okul sağolsun zor görürüm gider mi 3 4 yıl?