Bence kesinlikle çok büyük fark oluşturur.Bu arada hızlı şarj yok 5i'de. Büyük fark yapar mı?
2500 tl ye sd730 lu mi 9t canavarı varSamsung dışında öneriniz var mı? Samsung istemiyorum açıkçası.
Onun işlemcisi kötü diyorlar. Bir de güncelleme konusunda güvenemiyorum.
İlla Realme demiyorum. Samsung dışında ve fiyatı çok artmamış olan güncel cihaz arıyorum. Redmi Note 9 serisini mi beklemeliyim? Acelem çok yok.
Bütçem ise 2500TL'ye kadar.
işlemcisi 6i ve 5i den daha iyi. Güncelleme konusunda benim de bilgim yokSamsung dışında öneriniz var mı? Samsung istemiyorum açıkçası.
Onun işlemcisi kötü diyorlar. Bir de güncelleme konusunda güvenemiyorum.
İlla Realme demiyorum. Samsung dışında ve fiyatı çok artmamış olan güncel cihaz arıyorum. Redmi Note 9 serisini mi beklemeliyim? Acelem çok yok.
Bütçem ise 2500TL'ye kadar.
Honor 10 2300tlMi9T'yi listeme aldım. İndirime girerse alacağım.
?
Keşke 6 yada 730 vb koysalarmış bide başımıza g90t çıktıEn yeni ve güncel telefon almak istiyorum dersen. ( Mi9T de güzel bir telefon ama 1 yıl oldu çıkalı artık modası çekti ve çoğu insan inip çıkan kamera istemiyor )
Realme 6 yı inceleyebilirsin 2400 TL şuan realme 5i -6 i iyice orta alt segment oluyor. 2500 -3000 TL bandına çıkabiliyorsan hiç yokta orta üst segment bir model almalısın.
Redmi Note 8 64GB ve Realme 6i 128GB aynı para?Ayrıca m30s modeline de bakmanı öneririm.Bunlardan daha iyiArkadaşlar merhaba iki cihazı da inceledim. Aralarında çok fark göremedim. Hangisini almak daha mantıklı olur? Bir de 5i'ye Android 10 gelir mi?
Bir de şu video kafamı karıştırdı.realme 5i - realme 6i Karşılaştırması - Epey
Epey - realme 5i - realme 6i özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Optimizsayson düzeltilir mi 6i'de? Böyle bir şey olması donanımsal olarak mümkün değil. 5i mi almalıyım?
Bu arada hızlı şarj yok 5i'de. Büyük fark yapar mı?