RealD 3D filmde Salonun neresine oturmalı?

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Merhabalar

defalarca İzmir Kipadaki cinebonus' a gittim ve hep ortalardan yer ayarladım.Nette araştırdığıma göre kimisi yakın kimisi uzak kimisi ortada izleyin demiş.kararsız kaldım. Yarın Transformers için bilet alacağım.Perdeye yakınmı uzakmı olsun arkadaşlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
kesinlikle orta da otur. ve önden yer alma çok arkadan da değil ortanın 4-5 basamak yukarısından koltuk kapmaya çalış. Benim mümnun olduğum yer o kısımlar oldu.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben izledim filmi G sırasından aldım sanki bana yakın geldi o yüzden sana tavsiyem salonun büyüklüğüne göre orta sıranın 1-2 daha gerisinden ve mümkünse perdenin tam karşısına oturman ozaman görüntüye daha hakim oluyorsun ben arasıra kafayı sağa sola çevirdiğimi hatırlıyorum bunu yaşamaman için perdenin tam karşısı derim.Ben filmi keyf alarak izledim umarım aynı keyfi alırsın.

panther76

Reaksiyon puanı
21
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar şimdi bilet alma işlemine geçtim fakat şöyle bir uyarı ile karşılaştım.

"Cinebonus Sinemalarında gösterimde olan 3D filmleri izleyebilmeniz için, eğer 3D gözlüğünüz yoksa gözlüğünüzü sinemadaki satış noktalarından satın almayı lütfen unutmayınız."

Nedemek bu şimdi gözlükleri artık sinemeda vermiyorlar mı ?

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Vermeseler kimse izlemezki.Kendileri veriyorlar

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar şimdi bilet alma işlemine geçtim fakat şöyle bir uyarı ile karşılaştım.

"Cinebonus Sinemalarında gösterimde olan 3D filmleri izleyebilmeniz için, eğer 3D gözlüğünüz yoksa gözlüğünüzü sinemadaki satış noktalarından satın almayı lütfen unutmayınız."

Nedemek bu şimdi gözlükleri artık sinemeda vermiyorlar mı ?

Tranformes 3D ye bende gittim K sırasına oturdum zaten hep arka ve orta sıraya otururum gayet güzeldi. 3D gözlükleri onlar veriyor, satın alma durumu yok ilk defa satın alma durumunu duydum...

panther76

Reaksiyon puanı
21
biraz önce aradım. Geçtiğimiz haftadan itibaren artık gözlükleri kendimiz satın alıyormuşuz.Büyükler 4 TL Küçükler 2 TL.

panther76

Reaksiyon puanı
21
Evet arkadaşlar biraz önce filmden geldim. 2 gözlük aldık 8 TL gitti. Evdeki bilgisayarda deneyeyim dedim youtube' dan 3D li videolara baktım. maalesef Real3D olduğu için yemedi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sinemadan sinemaya fark var. cevahir cinebonusda gözlükler girişte ücretsiz veriliyor ve baya da kaliteli gözlükler, ama artık parmak izlerinden ekran görünmüyor. Kanyon real'de gözlükler 5 tl, sinema 18 tl.:)

dediğin gibi gözlükler başka bir yerde işe yaramaz, çünkü o sinemanın yansıtma tekniği çok farklı.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Gözlükler genel olarak 3 boyutu göstermek için aynı özelliklere sahip. Önrmli olan izlediğiniz şeyin 3 boyutunun hangi derecede iyi yapılmış olması. Gerçekten boyut görmek istiyosanız 5 boyutlu sinemaya gidin. Koltuklar sallanıyor, yağmur yağıyor, koku geliyor + gözlük tabiki, vs. Panda'nın yenisini izledim 3 boyutlu fena değildi.

Bu arda 3 boyut için orta koltukların 3,4 koltuk önünden alınmalı bence. Çünkü gözlüğün çerçevesi ekranı tam almalı.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Arkadan 4-5 sıra ön en iyisidir her zaman. Bir de tam ortada oturursan o açıyla müthiş gözükür film. Perdenin büyülüğüne göre seçmek lazım. Zira tüm bir ekranı görmezsen 3D zevki rezil olabiliyor.