Real Madrid çok para istiyor

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Real Madrid'in yıldız futbolcusu Baptista'yı almak için çalışma başlatan Galatasaray Başkanı Adnan Polat bonservis için istenen dudak uçuklatacı rakamın ardından transferi askıya aldı. Baptista'nın transferini yorumlayan Başkan Adnan Polat İspanyol Kulübü'nün Brezilyalı futbolcu için istediği rakamı çok yüksek bulduklarını söyledi.

Real Madrid, Baptista için 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer masasına oturdu. Başkan Polat "Baptista'nın kalitesini tartışmaya gerek yok. Avrupa'da birçok kulüp peşinde ama Real Madrid çok para istiyor. Biz futbolcu transferi yapacağız ama bu transfer için çok büyük paralar harcayamam" dedi.

Polat, teknik direktör Skibbe'nin yardımcılığını yapan antrenör Ümit Davala'ya da övgüler yağdırdı ve "Ümit Davala gelecek yıllarda ileri düzeyde bir teknik adam olacak. Onu göreve getirmekle çok iyi bir karar verdik. Yetenekli, dil bilen, karizmatik birisi. Skibbe'yle birlikte daha çok tecrübe edinecek. " diye konuştu.

Teknik direktör konusunda da isabetli bir seçim yaptıklarını da ifade eden Başkan Adnan Polat "Hoca için ilk günlerde burun kıvıranlar şimdiden daha farklı bakmaya başladılar bile. Ne yaptığını iyi bilen bir hoca. Ona güveniyor ve inanıyorum." dedi.

Bu arada Teknik Direktör Skibbe'nin savunmaya ısrarla takviye istemesinin ardından stoper mevkiindeki arayışlarına hız veren Galatasaray yönetiminin Avusturalyalı Lucas Neil'ın transferi için yoğun çaba harcadığı ifade edildi. Sarı kırmızılıların, vatandaşı Kewell aracılığıyla Neill’ı ikna etmeye çalıştığı belirtilirken; bu transferde yine Genel Menajer Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in önemli rol oynadığı bildirildi.

Galatasaray'da yabancı futbolcu arayışları sürerken sarı kırmızılıların Ganalı John Mensah ile ilgilendiği iddia edildi. Appiah'ın yokluğunda Gana milli takımının kaptanlığını üstlenen Mensah, Galatasaray'ın bu transfer girişimini doğrularken Gana basınına yaptığı açıklamada "Galatasaray'ın beni transfer etmek istediğinden haberim var. Ama beni sadece onlar istemiyor. Portsmouth, Wigan ve Marsilya da benim peşimde. Bu transfer girişimleriyle menajerim ilgileniyor. Ne olursa olsun ben hala Rennes futbolcusuyum" dedi. Fransa'nın Rennes takımında forma giyen 1982 doğumlu Ganalı milli futbolcu Afrika futbolunun en iyi defans oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=40990

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben bir Galatasaraylı olarak Baptista'nın gelmesine karşıyım. takımda bloklaşmalara neden olabilecek bir maliyete sahip. lincoln'ü baptista'nın 1/3'i fiyatına aldık. adamın nazına 1 yıl zor dayandık. ayrıca hücum hattımız hiç fena sayılmaz. ilk olarak savunma sorunlarına çare bulmalıyız. baptista'ya verilecek parayla Lucas Neill + Kaleci + Yerli oyuncu alınabilir.
baptista gelirse süper olur ama bence gelmemesi daha hayırlı...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Konuyla ilgisiz mesajlar silinmiştir !!!

maxx not: mesaj sahipleri kusuruma bakmayın (A)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ne mesajı ben görmedim :) sen gördün mü maxx
bu arada konu neydi :)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
centigrade dedi ki:
ne mesajı ben görmedim :) sen gördün mü maxx
bu arada konu neydi :)

En sevmediğim şey mesaj silmek ve yazılan yorumu editlemek , ama malum bazen yapmak zorunda kalıyorum :)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
mod luk zor iş zoooor.hele globallerin işi daha zor:)
daha doğrusu mesuliyet yüklenmek zor.
hem adaletli olup hemde kalp kırmamak.
sana kolay gelsin maxx

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Evet global modlarımızın işleri zor , bizimkisi daha kolay :P

En önemli şey adaletli davranmak ve bütün herkesin gönlünü hoş tutmak....

Teşekkür ederim centigrade. ;)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
real madridten topçu alacaksın. elbette çok para isteyecek alala.çok paran yoksa! avrupadaki kartlaşmış topçuları almak yerine afrikada nice genç ejderha gibi adamlar var. onları al yetiştir sat çok paran olsun.