Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Real Madrid Barcelona maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. İspanya Kral Kupası rövanş maçında bu akşam Real Madrid kendi sahasında ezeli rakibi Barcelona'yı konuk edecek. İki takım ilk 11'leri belli oldu. Real Madrid geçtiğimiz hafta Barcelona'yı deplasmanda 3-1 yenerek saha avantajını eline geçirmişti. Karşılaşma öncesinde tüm futbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Real Madrid Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?


5994a9b518c7732ef4d24c16.jpg


Real Madrid ve Barcelona arasında oynanan son 10 karşılaşma da Barcelona 5 kez galip gelirken, Real Madrid'in 4 galibiyeti bulunuyor. Son on karşılaşmada sadece iki takım sadece bir kez berabere kaldı. İspanya'nın köklü iki kulubü arasında oynanan son karşılaşmalarda golsüz geçen mücadele yok.

İŞTE İLK 11'LER
Real Madrid: Keylor Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kovacic, Kroos, Modric, Asensio, Lucas Vazquez, Benzema
Barcelona: Ter Stegen, Pique, Umtiti, Alba, S.Roberto, Mascherano, Busquets, Andre Gomes, Rakitic, Messi, Suarez

Real Madrid Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Real Madrid Barcelona maçı 17 Ağustos Perşembe Türkiye saati ile 00:00'da başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak

Arda Turan, rövanşta da yok



Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Real Madrid ile oynanacak İspanya Süper Kupası rövanş maçının kadrosuna alınmadı

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Real Madrid ile yapılacak İspanya Süper Kupası rövanş karşılaşmasında da oynamayacak. İspanyol kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, ilk maçtan 3-1 mağlup ayrılan Barcelona, 17 Ağustos Perşembe günü Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid'e konuk olacağı rövanş maçı için Madrid'e 19 futbolcu götürecek. İlk maçta da kadroda yer almayan Arda Turan, rövanş karşılaşmasında da teknik direktör Ernesto Valverde tarafından tercih edilmedi.

Sakatlıkları bulunan Andres Iniesta, Rafinha ve Thomas Vermaelen'in yanı sıra Marlon, Sergi Samper, Munir El Haddadi ve Douglas da Madrid kafilesinde yer almadı.

Ronaldo'ya 5 maç ceza
Barcelona ile oynanan İspanya Süper Kupa ilk maçında kırmızı kart gören Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo 5 maç ceza aldı. Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sezona ceza ile başladı. Dün takımının 3-1 kazandığı Barcelona deplasmanında 58. dakikada oyuna dahil olan Ronaldo, 80. dakikada takımını öne geçirmiş ve galibiyette önemli rol oynamıştı. Gol sevinci sırasında formasını çıkardığı için sarı kart gören yıldız futbolcu, iki dakika sonra Umtiti ile Barça ceza sahası içinde girdiği ikili mücadele sonrası aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Yaşanan pozisyonun ardından sinirlerine hakim olamayan Ronaldo hakem Ricardo De Burgos'u sırtından itti. İspanya Futbol Federasyonu, 4 ile 12 maç arası ceza alabileceği belirtilen Ronaldo'ya 5 maç ceza verdi.

Real Madrid Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte ilk 11'ler
 

muratflash

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,809
Reaksiyon puanı
510
Puanları
113
Başakşehir maçınndan sonra izleyelim. Başakşehir için geçmiş olsun.
 
Üst