Real’e de at Burak!

Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,862
Reaksiyon puanı
31
Puanları
48
bvr6KtL.jpg

Barcelona’lı taraftarlar dün MR’a giden Burak’tan, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeezeli rakipleri Real Madrid’e de gol atmasını isterken, yarı finalde buluşmayı diledi


Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de müthiş bir sezon geçiren Galatasaraylı Burak Yılmaz dün sabah Barcelona’lı taraftarların radarına girdi.
Bir süredir sol arka adalesinde ağrısı bulunan ve tedavi olan golcü futbolcu, ay-yıldızlı takım arkadaşları Hamit Altıntop ve Caner Erkin’le birlikte MR çektirmeye gitti. Barcelona’lı bir grup taraftar, hastane yolunda sürpriz şekilde karşılarına çıkan Burak’tan özel bir istekte bulundu.
İspanyol taraftarlar, Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde 8 gol atan başarılı oyuncudan çeyrek finalde eşleştikleri, ezeli rakipleri Real Madrid’i de boş geçmemesini istedi.

Barcelona’lı taraftarların isteği karşısında büyük bir şaşkınlığa uğrayan Burak, gülümsemekle yetindi. Galatasaray’ın, Real Madrid’i elemesini dileyen Barça’lı futbol severler, sarı-kırmızılı takımla yarı finalde buluşmak istediklerini de dile getirdi.

Burak, Hamit ve Caner, MR’dan sonra A Milli Takım kampına döndü.

Haber Kaynağı:
 

Uranos

Profesör
Katılım
11 Nisan 2012
Mesajlar
3,845
Reaksiyon puanı
15
Puanları
0
Hamit füze yollasa daha güzel olur:)
 

phoenix_

Doçent
Katılım
19 Temmuz 2012
Mesajlar
728
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
burak golü atıp sakin ol işareti yaparsa seyreyleyin cümbüşü :D İnşalllah seyredeceğiz :)
 
Üst