Reaksiyon - Yeni Dizi - Star TV

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Reaksiyon'dan İlk Görüntüler!

Star'ın yeni dönemdeki iddialı dizisi Reaksiyon Eylül'de başlıyor!

846.jpg

Adı ilk olarak Herkes Düşmanını Tanıyacak olarak açıklanan, Star Tv'nin önümüzdeki sezonki iddialı dizisinin adı Reaksiyon olarak değişti ve ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur ve Nehir Erdoğan gibi isimlerin yer aldığı aksiyon ve suç türündeki dizi, devlet ve devletler arası güçlerin perde arkasında yaşananları, gerçek olaylardan yola çıkarak ekrana getirecek.

Bu açıdan Kurtlar Vadisi ile benzerlikler gösteren dizinin ardında Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan isimlerinin yer alması şaşırtıcı değil.

Reaksiyon Eylül'de Star'da!

[SDNTV]http://tr.vid.web.480p.acsta.net/uk/medias/nmedia/90/14/08/14/10/19536016_sd_013.mp4[/SDNTV]​

http://www.startv.com.tr/dizi/reaksiyon

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Pek dizi izlemem neredeyse hiç. Ama bu dikkatimi çekti. Ben böyle ülkeler arası işleri severim. Bundan dolayı diplomat olmak istiyorum. :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bu diziden umutluyum :) güzel bişi olur

cukka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dizi de fragman kadar başarılıysa uzun zamandan sonra adam akıllı bir türk dizisi izleyebilicez sanırım

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
genelde diziler başlar ilk 30 40 bölümden sonra derin devlete girer. bkz. KV pusu . Behzat Ç vb.
bu direk derin devletten başlıycam diyo

spoiler ( tutmaz )
sezon finali görmez yayından kaldırırlır
devlet yasaklar

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Telefon kulübesi aklıma person of interesti getirdi nedense :mrgreen:

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merakla beklediğim dizi.
Vali ve Pars dizilerinin oyuncu karışımı olmuş.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Kurtlar vadisi bi aralar gündemi anlatıyo filan diyoduk ama bu bildiğin son bi seneyi özetledi üç bölümde

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
genelde diziler başlar ilk 30 40 bölümden sonra derin devlete girer. bkz. KV pusu . Behzat Ç vb.
bu direk derin devletten başlıycam diyo

spoiler ( tutmaz )
sezon finali görmez yayından kaldırırlır
devlet yasaklar

Final yapacağı iddiası TV piyasasında dolaşan diğer bir dizi de İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu ve Nehir Erdoğan gibi kaşesi yüksek oyuncuların rol aldığı Reaksiyon ... Show TV'nin Güldür Güldür isimli düşük bütçeli ve kolay prodüksiyonlu programının reytinglerde 1. çıkması, kanalları maliyetini karşılayamayan büyük projelerden vazgeçmeye zorluyor
[h=2]Star TV'nin iddialı dizisi Reaksiyon'un da önümüzdeki günlerde yayından kaldırılması bekleniyor[/h]Kaynak : Milliyet

yine haklı çıktım
:clap::clap:

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu dizi de tırt çıktı malesef. İlk bölümünde ümitlenmiştim biraz ama sonraları tadı kaçtı iyice. Onun gününde başka bir alternatif olmadığı için gene de izliyorum ara sıra.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Başrol oyuncularını öldürdüler, kesin yakında finali yaparlar artık.

[h=1]Reaksiyon dizisinde şok eden ayrılık![/h]
[h=2]Reaksiyon dizisinde ayrılıkların arkası kesilmiyor. Neredeyse her bölümde bir kişi eksilen Reaksiyon'da bu hafta da İbrahim Çelikkol ayrılığı konuşuluyor. Geçtiğimiz hafta Nehir Erdoğan'ın ayrıldığı dizide Oğuz karakterini canlandıran Çelikkol hastanede vurularak öldürüldü.[/h]
reaksiyon-dizisinde-sok-eden-ayrilik--5008245.Jpeg

Reaksiyon’da uzun süredir konuşulan bir ayrılık iddiası daha gerçek oldu. Reaksiyon dizisine geçen haftalarda veda eden Nehir Erdoğan’dan sonra başrollerde bir ayrılık daha yaşandı. Bir süredir Reaksiyon’dan ayrılacağı söylenen İbrahim Çelikkol veda etti.

Milliyet

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Reyting yapamamasına hem üzüldüm hem şaşırdım.

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dizilerle aram yoktur ama bu dizide müzikler süper, oyunculuk süper. :)