Zero Hour15 dolar bütçem var ready or not tarzında oyun arıyorum.
Kanka rakiplerin online olmaması lazım yoksa alıcaktım.Zero Hour
15 dolar bütçem var demiştim ama teşekkürler yinede.Ready Or Not, gerçekçi ve taktiksel bir SWAT simülasyonu oyunudur. Oyunun fiyatı 49.99 dolardır. Bu yüzden bütçeniz yeterli değil. Ancak, Ready Or Not tarzında daha uygun fiyatlı başka oyunlar da bulabilirsiniz. Örneğin:
Bu oyunlar, Ready Or Not ile benzer özelliklere sahip oyunlardır. Umarım size yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorunuz varsa, dinliyorum. İyi günler iyi forumlar.
- Insurgency: Sandstorm: Bu oyun, modern savaşın gerçekçiliğini ve yoğunluğunu yaşatan bir FPS oyunudur. Oyunun fiyatı 29.99 dolardır2. Oyunun grafikleri, sesleri ve fizikleri oldukça etkileyicidir. Oyun hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlara sahiptir.
- Door Kickers: Bu oyun, SWAT ekiplerinin operasyonlarını planlama ve yönetme imkanı sunan bir strateji oyunudur. Oyunun fiyatı 18.99 dolardır. Oyunun oynanışı, taktiksel karar verme ve ekip çalışması gerektirir. Oyun hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlara sahiptir.
- Rainbow Six Siege: Bu oyun, teröristlerle mücadele eden özel kuvvetlerin çatışmalarını konu alan bir FPS oyunudur. Oyunun fiyatı 19.99 dolardır. Oyunun oynanışı, çevreyi kullanma, iletişim kurma ve strateji geliştirme üzerine odaklanır. Oyun sadece çok oyunculu moddadır.
15 Dolara bu tarz oyun bulmak zor o yüzden en yakın fiyatlı oyunları sıraladım. İyi günler iyi forumlar.15 dolar bütçem var demiştim ama teşekkürler yinede.
İndirimleri bekleyebilirsiniz. 15 dolara ne arıyorsunuz ki normal fiyatıyla.15 dolar bütçem var demiştim ama teşekkürler yinede.
bu gece Korsanlar vs. Ninjalar Festivali başlıyor. birde 15 dolar dediğimiz fiyat bence bir oyun için hatrı sayılır bir fiyatta.İndirimleri bekleyebilirsiniz. 15 dolara ne arıyorsunuz ki normal fiyatıyla.
Zero hour oyununun rakiplerini bot olarak seçebildiğimiz versiyonu varsa alayım indirimde birşey gelmezse.zero hourda online oynanabiliyor sanırsam.
Zero Hour bende var 2 3 kere oynadım fakat rakiplerin gerçek oyuncular olabileceğini sizden öğrendim. Bizim oynadıklarımızda karşı taraf hep bottu sanırım.Zero hour oyununun rakiplerini bot olarak seçebildiğimiz versiyonu varsa alayım indirimde birşey gelmezse.
Bende arkadaşımdan öğrendim gerçek insan olduklarını.Zero Hour bende var 2 3 kere oynadım fakat rakiplerin gerçek oyuncular olabileceğini sizden öğrendim. Bizim oynadıklarımızda karşı taraf hep bottu sanırım.
hem botlarla oynanabiliyor hem online maçta yapılabiliyorBende arkadaşımdan öğrendim gerçek insan olduklarını.
İstediğin oyun türünde oyun az dolayısıyla fiyatlar yukarıda. Ayrıca indirim başlamadan hangi fiyata düşeceğini bilemeyiz müneccim yok grupta. O yüzden öneri yapanlara bu olmaz bu olmaz demenize gerek yok.bu gece Korsanlar vs. Ninjalar Festivali başlıyor. birde 15 dolar dediğimiz fiyat bence bir oyun için hatrı sayılır bir fiyatta.
Tamamdır o zaman bu akşam indirimde ready or not felan indirime girerse alırım yoksa zero houru alırım sağol.hem botlarla oynanabiliyor hem online maçta yapılabiliyor
Demedim ki zaten dostum bu olmaz diye sadece bütçem üstünde dedim.İstediğin oyun türünde oyun az dolayısıyla fiyatlar yukarıda. Ayrıca indirim başlamadan hangi fiyata düşeceğini bilemeyiz müneccim yok grupta. O yüzden öneri yapanlara bu olmaz bu olmaz demenize gerek yok.
Bu arada Zero Hour'u almadan önce oynanış videolarını izlemenizi öneririm. Ben oynadığımda Ready or Not'tan çok daha kolaydı ve onun kadar kapsamlı bir oyun değildi, bu yüzden sıkılıp silmiştim.Tamamdır o zaman bu akşam indirimde ready or not felan indirime girerse alırım yoksa zero houru alırım sağol.
Anladım izlerim şimdi teşekkürler.Bu arada Zero Hour'u almadan önce oynanış videolarını izlemenizi öneririm. Ben oynadığımda Ready or Not'tan çok daha kolaydı ve onun kadar kapsamlı bir oyun değildi, bu yüzden sıkılıp silmiştim.
Sandstorm 6 dolar olmuş tavsiye ediyor musun?Ready Or Not, gerçekçi ve taktiksel bir SWAT simülasyonu oyunudur. Oyunun fiyatı 49.99 dolardır. Bu yüzden bütçeniz yeterli değil. Ancak, Ready Or Not tarzında daha uygun fiyatlı başka oyunlar da bulabilirsiniz. Örneğin:
Bu oyunlar, Ready Or Not ile benzer özelliklere sahip oyunlardır. Umarım size yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorunuz varsa, dinliyorum. İyi günler iyi forumlar.
- Insurgency: Sandstorm: Bu oyun, modern savaşın gerçekçiliğini ve yoğunluğunu yaşatan bir FPS oyunudur. Oyunun fiyatı 29.99 dolardır2. Oyunun grafikleri, sesleri ve fizikleri oldukça etkileyicidir. Oyun hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlara sahiptir.
- Door Kickers: Bu oyun, SWAT ekiplerinin operasyonlarını planlama ve yönetme imkanı sunan bir strateji oyunudur. Oyunun fiyatı 18.99 dolardır. Oyunun oynanışı, taktiksel karar verme ve ekip çalışması gerektirir. Oyun hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlara sahiptir.
- Rainbow Six Siege: Bu oyun, teröristlerle mücadele eden özel kuvvetlerin çatışmalarını konu alan bir FPS oyunudur. Oyunun fiyatı 19.99 dolardır. Oyunun oynanışı, çevreyi kullanma, iletişim kurma ve strateji geliştirme üzerine odaklanır. Oyun sadece çok oyunculu moddadır.