Re-Volt: New Game Edition Resmi Sitesi

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Arkadaşlar weebly alt yapısını kullanarak Re-Volt: New Game Edition adlı yamanın resmi sitesini açtım. Önerilere ve isteklere açığız. Ayrıca yakında, süper bir fikrim var umarım onu da seversiniz.

Site Adresi: http://rvnge.weebly.com/

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316

Teşekkürler, yakında Unity 3D destekli sürüm çıkıyor. O zamana kadar weebly alt yapısındayız. Daha sonra ise domain alıp Wordpress e geçebiliriz.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
not: alakasız olacak ama bu tarz oyunları sevenler micro machine 4 ü bi oynasın.. 4kişi aynı anda oynayabiliyor ve ben bu oyundan zevk aldığım kadar hiç bir oyundan bu kadar zevk almamışımdır.

Csoylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle ama bu tarz oyunları hiç sevmiyorum. Bilirsin işte gelişmiş oyunlar ws. Ama gelişmek açısından iyi bir şey. Bir gün güzel bir yere gelirsin inşallah :)

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
not: alakasız olacak ama bu tarz oyunları sevenler micro machine 4 ü bi oynasın.. 4kişi aynı anda oynayabiliyor ve ben bu oyundan zevk aldığım kadar hiç bir oyundan bu kadar zevk almamışımdır.
Micro Machine 4 ilk defa senden duydum. Bir indirip bakayım.

Öyle ama bu tarz oyunları hiç sevmiyorum. Bilirsin işte gelişmiş oyunlar ws. Ama gelişmek açısından iyi bir şey. Bir gün güzel bir yere gelirsin inşallah :)
İnşallah. :D

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Bu arada yama/oyunun güncellemelerini siteden edinebilirsiniz.