Soru Rdr2 Ne Zaman Indirime Girer?

Mosquito !!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yaz indirimlerini kaçırdım. Rdr2 için 200tl yatırmıştım ama bir sorundan dolayı alamadım(uzun hikaye). Bu tabloda her ay bir indirime girmiş gözüküyor.enucuzoyun.com güvenilir diye biliuorum ama inanasım gelmiyor. Sonraki indirimler Ekim de. Sizce beklemeli miyim?
Screenshot_20210712-094619.png

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,718
Steamde indirime girdiğinde rockstar launcher üzerindeki mağazalarında da indirime gidebiliyor. Hatta arada steam veya diğer platformlarda indirime gitmese bile kendi mağazasında indirim olabiliyor. Bence satışta olduğu her platformu takipte kalın.

Mosquito !!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Steamde indirime girdiğinde rockstar launcher üzerindeki mağazalarında da indirime gidebiliyor. Hatta arada steam veya diğer platformlarda indirime gitmese bile kendi mağazasında indirim olabiliyor. Bence satışta olduğu her platformu takipte kalın.
Bir kere steame para yatırdım geri çekemiyorum.

Mosquito !!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yaz indirimlerini kaçırdım. Rdr2 için 200tl yatırmıştım ama bir sorundan dolayı alamadım(uzun hikaye). Bu tabloda her ay bir indirime girmiş gözüküyor.enucuzoyun.com güvenilir diye biliuorum ama inanasım gelmiyor. Sonraki indirimler Ekim de. Sizce beklemeli miyim?Ekli dosyayı görüntüle 158887
Millet oyun şu an indirimde. Tablo doğruymuş. Oyun her ay indirime giriyor.