haktan321112
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Evet almadimBu sistemi almadiniz henuz degil mi?
Evet almadim
Ben monitörle beraber alacağımBu paraya cok daha iyi bir sistem alabilirsiniz.
![]()
ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Edit: Sistemdeki monitoru hesap etmemisim. Islemciyi Ryzen 5600 yapmak cok maliyet istemiyorsa yapabilirsiniz onun haricinde alinabilir bir sistem monitor fiyati dahilse.
Benim bütçem 15700 ve monitörde alacağım için bunu tercih ettim daha iyisi var ise atabilir misinizRTX alıcam diye eski nesil GPU almaya gerek yokki çok yakın tarihte RTX 4XXX serisi markette olacak. Güncel GPU lara yönelmen ileride destek ve markaların güncel teknolojilerinin barındırmasından dolayı kullanıcılar için daha kazançlı oluyor.
Bütçem yetmiyor ancak sizin attiginiz kasada rdr2 ultrada kac fps alabilirim![]()
HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Tavsiye olarak imkanınız varsa i3 yerine i5 işlemci takmanız daha iyi olacaktır.
Görkem hocamın attığı kasa şuan için fiyatı doğrultusunda alınabilecek en iyi kasa. Yerinizde olsam o kasa için bütçemi zorlardım.
1080p ULTRA ayarlarda +60FPS rahat oynarsınız. Attığım kasadaki işlemciyi i5 ile değiştirmeniz daha sağlıklı olacaktır.Bütçem yetmiyor ancak sizin attiginiz kasada rdr2 ultrada kac fps alabilirim
Degistirmessem de ayni sekilde +60 olur degil mi1080p ULTRA ayarlarda +60FPS rahat oynarsınız. Attığım kasadaki işlemciyi i5 ile değiştirmeniz daha sağlıklı olacaktır.