Soru Razer Raptor 27 mi yoksa ROG Swift PG32UCDM almalıyım?

Synaesthesia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam şimdi ben kendime bir oyuncu odası yapacağım. Yan yana 3 tane monitör koyacağım onları tek bir kasaya bağlayacağım. Yayın yapacağım, bayağı bir oyun oynayacağım, edit, montaj vb. yapacağım ama 2 monitör arasında kaldım. Hangisini yapmalıyım?

Razer Raptor 27 mi, yoksa ASUS ROG Swift PG32UCDM 31.5 inç 240Hz 0.03ms UHD G-Sync QD-OLED Gaming Monitör

Hangisini almalıyım?

Gaming setup kuracağım için hangisi daha mantıklı derseniz birisinden 3 tane alıp tek bir kasaya bağlayacağım tek bir mouse'la monitörler arasında geçiş yapabileyim.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,332
Asus'un özellikleri daha güzel gibi duruyor. Ama 2 tane yan yana 31.5"lik monitörler gözlerini yorar mı yormaz mı onu bilemedim.

Epes patos

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
44
Hocam şimdi ben kendime bir oyuncu odası yapacağım. Yan yana 3 tane monitör koyacağım onları tek bir kasaya bağlayacağım. Yayın yapacağım, bayağı bir oyun oynayacağım, edit, montaj vb. yapacağım ama 2 monitör arasında kaldım. Hangisini yapmalıyım?

Razer Raptor 27 mi, yoksa ASUS ROG Swift PG32UCDM 31.5 inç 240Hz 0.03ms UHD G-Sync QD-OLED Gaming Monitör

Hangisini almalıyım?

Gaming setup kuracağım için hangisi daha mantıklı derseniz birisinden 3 tane alıp tek bir kasaya bağlayacağım tek bir mouse'la monitörler arasında geçiş yapabileyim.
stoğu bitmiş

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,549

welbeck.santos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tartışmasız asus rog