• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Razer Kraken İyi'midir

Bu fiyata daha iyileri var bence.

Arctis 3 daha iyi ama nedense VorisPie, Bafir gibi kişiler Razer kullanıyor.

Alınır yani yorumlar beni korkuttu çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses kasmak rahat olurmu valorantta adam shift bastığında bile duyabilirmiyim az çok
7.1 = 8 Taraftan ses duymak yani adamın nereden geldiğini daha iyi anlayabilmek demektir.
Stereo = Sadece sağ ve soldan gelen ses demektir. Adamın önden, arkadan, sol arka, sol ön gibi yerlerden geldiğini anlayamazsın.

7.1 = 8 Taraftan ses duymak yani adamın nereden geldiğini daha iyi anlayabilmek demektir.
Stereo = Sadece sağ ve soldan gelen ses demektir. Adamın önden, arkadan, sol arka, sol ön gibi yerlerden geldiğini anlayamazsın.
Tamamdır teşekkürler

Merhaba,
Kulaklık almayı düşünüyorum link atıcağım bu kulaklık iyimidir "Razer Kraken Tournament Edition V2

https://www.itopya.com/razer-kraken-71-v2-yesil-tournament-edition-gaming-kulaklik/#product-tabs
Aynısının siyahını kullanıyorum. Pişman olduğum tek parça. Çünkü surround ses yok. Kablolu. Tek sevdiğim yanı basları. Onun dışında özellikle FPS oyunu oynarken adamın geldiği yönü kestiremiyorum kesinlikle. Üstüne biraz daha koyup hem kablosuz hem de surround 7.1 sistemli kulaklık almanızı öneririm. Kablosuz olup olmaması size kalmış tabiki ancak kesinlikle surround olması işinize yarayacak özellikle FPS oyunlarında.

Arctis 3 önerdiler ya bir yaşıma daha girdim.

Razer Kraken T.E.'de başarılı bir 7.1 var. Kesinlikle Arctis 3'ten daha iyi.

Alternatif olarak Cloud II ve Corsair Void Elite RGB önerebilirim.

Arctis 3 önerdiler ya bir yaşıma daha girdim.

Razer Kraken T.E.'de başarılı bir 7.1 var. Kesinlikle Arctis 3'ten daha iyi.

Alternatif olarak Cloud II ve Corsair Void Elite RGB önerebilirim.
Kesinlikle başarısız bir 7.1 var krakende. Thx özelliği bile fayda sağlamıyor cidden. 2.1 resmen. Adam sağ arkamdan gelse de sağ önümden gelse de sanki direkt sağımdaymış gibi ses geliyor maalesef. Keşke üstüne biraz daha koyup corsair falan alsaydım dedim yani. Benimki mi sorunludur bilmem ama benim yaşadığım tecrübe bu yönde.