Razer Deathadder Elite V2 Nasıl ?

MAtes_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler bu fareyi almayı planlıyorum. Bilgisi olan var mı ? Çok iyi diyorlar. Şimdiden teşekkürler.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Normal bilgisayar ekipmanları Android, Razer bilgisayar ekipmanları Apple diyebiliriz. Bence gereksiz pahalı beyin hücrelerinin arasındaki neüronların kalınlaştırılmış şekilde bir logosunu görmeye değmez.

MAtes_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Normal bilgisayar ekipmanları Android, Razer bilgisayar ekipmanları Apple diyebiliriz. Bence gereksiz pahalı beyin hücrelerinin arasındaki neüronların kalınlaştırılmış şekilde bir logosunu görmeye değmez.
Peki ne önerirsiniz ?

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Ben kullanıyorum gayet memnunum paket olarak almıştım daha cazip gelmişti çünkü yanında mousepad'de vardı. Öyle paket varsa hala almanı öneririm.

MAtes_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben kullanıyorum gayet memnunum paket olarak almıştım daha cazip gelmişti çünkü yanında mousepad'de vardı. Öyle paket varsa hala almanı öneririm.
Başlığa ismini yanlış yazmışım. Elite değil Razer Deathadder V2 olacak. Türkiyede satışı yok. Belki Razer Deathadder Elite vardır sende yanlış anlamışsındır.

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Başlığa ismini yanlış yazmışım. Elite değil Razer Deathadder V2 olacak. Türkiyede satışı yok. Belki Razer Deathadder Elite vardır sende yanlış anlamışsındır.

Haklısın bendeki elite değil expert modelmiş. :) O üsteki yorumumu Deathadder expert için düşün aklında bulunsun mağazada bakarsan bir göz atarsın.