Razer BlackWidow Ultimate 2016 Edition tuşları nasıl çıkıyor?

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Daha önce denemedim içine vida düştü
Mekanik klavye

Ekli dosyalar

• IMG_20200520_012842.jpg
    IMG_20200520_012842.jpg
    80.5 KB · Görüntüleme: 208

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar drocco,

Genel olarak klavyelerde el ile uygulanan kuvvet yardımıyla tuşlar çıkarılıyor. Dizüstü ve diğer mekanik olmayan klavyelerde her ne kadar zor olsa ve ayrıca zarar verme ihtimali yüksek olsa da bu durum mekanik klavyelerde yok diye biliyorum.

Mekanik klavyelerin tuşları az kuvvet ile çıkarılabiliyor diye biliyorum. İki taraftan dengeli çekersen bir problem olmaz fakat Space, Enter gibi tuşları sökmeni önermem yada tuş çıkarma aparatı kullanmalısın onlar için o tuşlar çıkarılmaya yönelik olarak tasarlanmıyor diye biliyorum.

İyi Forumlar Dilerim,

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Bu aparat ile çıkartılıyor fakat ben G213'ün tuşlarını çay kaşığıyla çıkartıyorum ve şuana kadar hiç bir şey olmadı. Deneyip denememek size kalmış ben şuana kadar bu yöntemle çıkarttım ve hiç bir şey olmadı ama klavyeler farklı olduğundan denemeyip, böyle bir aparat alsanız daha iyi olur.

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Bu aparat ile çıkartılıyor fakat ben G213'ün tuşlarını çay kaşığıyla çıkartıyorum ve şuana kadar hiç bir şey olmadı. Deneyip denememek size kalmış ben şuana kadar bu yöntemle çıkarttım ve hiç bir şey olmadı ama klavyeler farklı olduğundan denemeyip, böyle bir aparat alsanız daha iyi olur.
Evet dediğin gibi, eğer Razer tarzı mekanik klavye varsa elle bile çıkarmak mümkün oluyor dediğim gibi Space, Enter gibi tuşları fazla çıkarmanızı önermem temizlik için ise tüm kirleri ve birikmiş şeyleri klavyeyi çevirerek bir tarafa toplamanız ve sadece orada ki tuşları çıkarmanız en mantıklısı olacaktır. :relaxed:

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Evet dediğin gibi, eğer Razer tarzı mekanik klavye varsa elle bile çıkarmak mümkün oluyor dediğim gibi Space, Enter gibi tuşları fazla çıkarmanızı önermem temizlik için ise tüm kirleri ve birikmiş şeyleri klavyeyi çevirerek bir tarafa toplamanız ve sadece orada ki tuşları çıkarmanız en mantıklısı olacaktır. :relaxed:
Tuşlar biraz içe doğru olduğu için çıkartabileceğini düşünmüyorum. Tuşlar bu klavyedeki gibi olunca elle çıkartılabiliyor.
1589929107988.png