leonardodavincii
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 37
Corsair K70 RGB PRO: 3600 TL
Razer BlackWidow V4 PRO: 4200 TL
2017 yılında corsair k70 almıştım. O klavyeyi şu anda kardeşim kullanıyor. Çok sağlam metal bir yapısı var.
Diğer taraftan razer genellikle plastik ve artı marka parası alıyor.
Daha önce razer ürünü kullanmadım. O yüzden karşılaştıramıyorum.Hangi klavyeyi seçmeliyim?
Corsair Gray switch ile geliyormuş ama ben ses çıkaran mavi yeşil switchler tercih ediyorum. Sizce hangisi?
Corsair K70 RGB PRO CH-910941A-TR Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K70 RGB PRO CH-910941A-TR Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair K70 RGB PRO CH-910941A-TR Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Razer BlackWidow V4 PRO: 4200 TL
Razer BlackWidow V4 Pro Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackWidow V4 Pro Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V4 Pro Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 7.869,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
2017 yılında corsair k70 almıştım. O klavyeyi şu anda kardeşim kullanıyor. Çok sağlam metal bir yapısı var.
Diğer taraftan razer genellikle plastik ve artı marka parası alıyor.
Daha önce razer ürünü kullanmadım. O yüzden karşılaştıramıyorum.Hangi klavyeyi seçmeliyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair Gray switch ile geliyormuş ama ben ses çıkaran mavi yeşil switchler tercih ediyorum. Sizce hangisi?