perdeci641
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Rtx teknolojisi (Ray tracing) önemli midir ben RX 5600 XT veya rtx 2060 almayı düşünüyorum arkadaki fiyat farkı deyermi??
Size bağlı bir durum bence çok gerekli bir özellik değil.Rtx teknolojisi (Ray tracing) önemli midir ben RX 5600 XT veya rtx 2060 almayı düşünüyorum arkadaki fiyat farkı deyermi??
Yani Kas gücü olarak 5600 XT ônde. Ama DLSS gibi etkenleri araya kattığımızda 2060 RTX varken bile geçebiliyor.Rtx teknolojisi (Ray tracing) önemli midir ben RX 5600 XT veya rtx 2060 almayı düşünüyorum arkadaki fiyat farkı deyermi??
Dlss nedirBen olsam RTX 2060'ı seçerdim; çünkü 5600 XT daha iyi olsa da aralarında kayda değer bir güç farkı yok. Buna karşın RTX 2060'ta Ray Tracing, DLSS 2.0 var. Hele bir de Cyberpunk 2077 oynayacaksan RTX 2060'ı kesinlikle seç derim ben.
Ben RTX 2060'ın mobil (laptop) versiyonunu kullanıyorum ve açamadığı oyun yok diyebilirim; ancak sıkıntı şu ki ısınıyor. 1080p Ultra'da 60+ fps almanın verdiği zevk anlatılmaz, yaşanır.
"Derin öğrenme destekli süper-örnekleme, derin öğrenmeyi kullanarak orijinal düşük çözünürlüklü görüntünün daha yüksek çözünürlüklü görüntüsüne benzeyen bir görüntü oluşturmak için Nvidia tarafından geliştirilen bir teknolojidir."Dlss nedir
Peki rtx 2060 la RX 5600 XT arasındaki fiyat farkı deyermi??
En basit haliyle anlatacak olursam, oyunlarda kasmayı azaltan bir özelliktir diyebiliriz.Dlss nedir
Şöyle de bir husus var yalnız, eğer konu sahibi üye 5600 XT alırsa 600-650 W civarında bir PSU'ya ihtiyaç duyacak.RTX 2060 bence alınmaz. RTX özelliğini sayma.
Rtx 2060 alsamda 650 w PSU alacaktımEn basit haliyle anlatacak olursam, oyunlarda kasmayı azaltan bir özelliktir diyebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle de bir husus var yalnız, eğer konu sahibi üye 5600 XT alırsa 600-650 W civarında bir PSU'ya ihtiyaç duyacak.
Benim en büyük aklıma takılan şey aradaki fiyat farkı deyermi??En basit haliyle anlatacak olursam, oyunlarda kasmayı azaltan bir özelliktir diyebiliriz.
Şöyle de bir husus var yalnız, eğer konu sahibi üye 5600 XT alırsa 600-650 W civarında bir PSU'ya ihtiyaç duyacak.
O zaman seçim senin, tamamen sana kalmış. İkisi arasında aman aman bir fark yok.Rtx 2060 alsamda 650 w PSU alacaktım
Kaç lira kankacım fiyat farkı ?Rtx 2060 alsamda 650 w PSU alacaktım
Benim en büyük aklıma takılan şey aradaki fiyat farkı deyermi??
450 550 arası bişey tam hatırlamıyorumKaç lira kankacım fiyat farkı ?
İkisinin de sizi mutlu edeceğini düşünüyorum. İnternette rtx ve dlss videolarını izlerseniz rtx2060'ın biraz daha fikir oluşur kafanızda böylelikle aradaki 400 Tlye değip değmeyeceğine karar verebilirsiniz.450 550 arası bişey tam hatırlamıyorum
İlgilendiğiniz için teşekkürlerİkisinin de sizi mutlu edeceğini düşünüyorum. İnternette rtx ve dlss videolarını izlerseniz rtx2060'ın biraz daha fikir oluşur kafanızda böylelikle aradaki 400 Tlye değip değmeyeceğine karar verebilirsiniz.
Sanki çok fark yokmuş gibi 2060 süper alamam zaten bütçemi aşıyor ben 5 yıl fln kullanırım hangisi daha uzun ömürlü sizide rahatsız ediyorum gece gece kusura bakmayın
Açıkçası ben de pek anlayamadım izlerken . Bütçenize rahat geleni tercih edin bence. Amd tarafını pek bilmediğimden ömrü hakkında konuşamam.Sanki çok fark yokmuş gibi 2060 süper alamam zaten bütçemi aşıyor ben 5 yıl fln kullanırım hangisi daha uzun ömürlü sizide rahatsız ediyorum gece gece kusura bakmayın
Teşekkürler iyi geceler size tekrar teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinAçıkçası ben de pek anlayamadım izlerken . Bütçenize rahat geleni tercih edin bence. Amd tarafını pek bilmediğimden ömrü hakkında konuşamam.![]()
Yani olabilir ama nedense ben sebepsiz bi nedenden Nvidia bin ekran kartlarını daha çok seviyomRay tracing gibi şeyler sadece insanın gözünü boyamak ve daha ekran kartlarını daha pahalıya satmak için yapılmış bir şey. Ekran kartı ile alakalı olmasa sanki bir şey olur. Direk oyundan açsak ekran kartında olmasa. Ama marka veya firmalar daha pahalıya satmak için her zaman bir şeyler buluyorlar. Benim için gereksiz bir şey.
Ben de zaten Nvidia'nın ekran kartlarına bir şey demiyorum. Bende seviyorum. Sadece şu yeni çıkardığı şeylere söylüyorum ben. Bana göre gereksiz. O yeni teknoloji denilen saçma şeyler olmasa, RTX ekran kartları yapmazlardı ve daha ucuz olabilirdi belki.Yani olabilir ama nedense ben sebepsiz bi nedenden Nvidia bin ekran kartlarını daha çok seviyom
İnşallah düzeltilmiş tirHocam ben olsam RX5600XT alırdım. Nedeni ise RTX 2060 zaten tam olarak Ray Tracing performansı verememekte. Bir ara RX5600XT modelinin driverinde sorun var diye görmüştüm ama sonradan düzeltildi diye biliyorum eğer düzeltildiyse RX5600XT almanız daha iyi olur.