Raw to NFTS yardım lütfen

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkdaşlar. Şimdi Benm 1 tb western digital marka hdd disk vardı. (Hâlâ var :))  hdd çalışıren pcnin üsütnden düştü yaklaşık 30 cm. Sonra pc görmedi hddyi. birsüre sonra pc görmeye başladı ama neyazıkki Raw olmuş. bundan sonra ne denediysem hangi programı denediysem nafile artık içindeki verileri gözden çıkardım sadece sistemi nfts yapmak istiyorum. bunu başaran veya fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

burakond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende çok uğraştım beceremedim. Benimde çok umrumda değildi veri. Olmadı malesef yenisini aldım.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
RAW olan diskleri için kesin çözüm.

1-Disk yönetimine girin exFAT olarak biçimlendirin sonra NFTS formatına çevirin olmazsa 2. ye geçin.
2. HDD Regenerator 2011 yazılımını indirin (HDD'yi usb olarak bağladıktan sonra) Bootable USB flash seçeneğini seçin. Orda harici diski seçip reset flash size ok'a basın yazdırsın işlem tamamdır.

Eğer yine olmazsa o diskten bir daha hayır beklemeyin ya kartı yada önbelleği hasar görmüştür.

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Seyho sağolasın 1. madde işe yaradı önce exfat yatım şuanda nfts format devam ediyor. Allah yolunu açık etsin.