- Reaksiyon puanı
- 1,935
Rasberry Pi nedir ne işe yarar bilen var mı?
Güzelmiş fiyatı nedir acaba bununla oyun oynaya bilir miyim?Bildiğim kadarıyla küçük ebatta bir bilgisayar modeli.
Küçük boyutlardaGüzelmiş fiyatı nedir acaba bununla oyun oynaya bilir miyim?
Monitör bağlanıp oyun da oynanabilir. Fiyatı hakkında bilgi sahibi değilim.Güzelmiş fiyatı nedir acaba bununla oyun oynaya bilir miyim?
Bilgisayar ama farkı GPİO pimleriRasberry Pi nedir ne işe yarar bilen var mı?
400-600 civarıMonitör bağlanıp oyun da oynanabilir. Fiyatı hakkında bilgi sahibi değilim.
Ben oyun için değil ne işe yarar diye sordum beğendim sadece oyun oynatır mi diye sordumBen olsam o kartı oyun oynamak için almam
Şimdi 300-500 ₺ arası model önerebilir misiniz?Nostaljik oyun konsollarına çevirebilirsiniz. 4GB modelini 500TL bandında almıştım 2-3 ay önce.
Destek olmak için uygulamamı indirip arkadaşlarınla paylaşabilirsin:
![]()
Android nasıl video indirilir
Arkadaşlar video indirme uygulaması yayınladım. İndirip destek olursanız sevinirim. Bağlantı : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notmymadeinc.videoindir Özellikleri: Bağlantıya tıklayıp indirme yapma TikTok uygulamasız giriş Hashtag Generator Whats'app Hikaye İndirme Özelliği...forum.shiftdelete.net
Mesaj otomatik birleştirildi:
100TL daha verip 8GB(RAM) modelini alabilirsiniz.
İçine Windows kurabilir miyim?Ben oyun için değil ne işe yarar diye sordum beğendim sadece oyun oynatır mi diye sordum
Şimdi 300-500 ₺ arası model önerebilir misiniz?
İot Windows Du galiba, evet pi4 e kurabiliyorsunBen oyun için değil ne işe yarar diye sordum beğendim sadece oyun oynatır mi diye sordum
İçine Windows kurabilir miyim?
Ben oyun için değil ne işe yarar diye sordum beğendim sadece oyun oynatır mi diye sordum
İçine Windows kurabilir miyim?