RapidShare'i Dert Etmeyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan snra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
CryptLoad sayesinde Rapidshare'den dosya indirme işlemi oldukça kolaylaşıyor. Üstelik yazılımı ShiftDelete.Net sayesinde Türkçe kullanabileceksiniz.

Bildiğiniz gibi RapidShare sitesinde 100 MB'lık dosya sınırı bulunur, bu nedenle büyük boyutlu dosyaları parçalar halinde yüklenir. Bazen o kadar çok parça vardır ki dosyaları indirmek işkenceye dönebilir. İşte CryptLoad bu noktada fayda sağlıyor.

Bir Nevi İndirme Yöneticisi

CryptLoad aslında RapidShare, netload.in ve megaupload.com paylaşım sitelerini destekliyor deniliyor ancak testimizde sadece RapidShare'de başarılı olduğunu gördük. Yazılım panoya kopyaladığınız RapidShare bağlantılarını otomatik olarak çözümlüyor ve indirme listesine aktarıyor. Aynı anda birden falza bağlantı eklemek mümkün. CryptLoad, önceden dosya indirmek için girilmesi gereken kodları da otomatik olarak girebiliyordu fakat RapidShare bu tarz programların işini zorlaştırmak için en son kedili köpekli, insanların bile zor okuduğu kodlar kullanmaya başlayınca bu özellik çalışmaz hale geldi. Yine de indirme bağlantısı alındığında ekranın sağ alt köşesinde girilmesi gereken kod görünüyor ve çıkan kutuya kendiniz giriyorsunuz.

cryptload-byk.jpg

Yazılımın simgesi olan yaratığın ne olduğunu sormayın

Sürekli Güncel

Değişen site yapılarına uyum sağlamak için sık sık güncellenen yazılım açılışta güncelleme kontrolü yapıyor ve yenilikleri otomatik olarak indiriyor. CryptLoad'un bir diğer özelliği de yönlendiricinizi (router) sıfırlayarak (IP adresinizi değiştirerek) dosyalar arasındaki bekleme süresini kaldırması. Bu işlem biraz ince ayar gerektirebilir. Ayrıca RapidShare premium hesabınız varsa dosyalar bölünerek daha hızlı indirilebiliyor. Bir diğer artısı da RapidSafe.de gibi RapidShare bağlantılarını gizleyen sitelerden dosya adresi çözümleyebilmesi.

Türkçe Kullanın

Aslen Türkçe desteği bulunmayan yazılım için biz bir dil dosyası hazırladık, bu sayede CryptLoad'u izin verilen ölçüde Türkçe kullanabileceksiniz. Yazılımın sürekli çalışacağının garantisi yok, RapidShare bu yazılımın işlevsiz kalmasına yol açacak önlemler alabilir. Yine de şimdilik denemeye değer.

Uyarı: Yönlendiriciyi sıfırlayan bileşenlerden biri nedeniyle antivirüsünüz uyarı verebilir, korkulacak bir durum yok. Yazılımı kullanmak için .NET Framework 2.0 gerekmekte.

:: CryptLoad 1.0.4 İndir

Güncelleme: Cryptload 1.1.4

:: .NET Framework 2.0 İndir (x86)
:: .NET Framework 2.0 İndir (x64)

Bilgi İçin:
CryptLoad
Yazan: Saner Apaydın
SDN - http://shiftdelete.net

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yorum yazayım şahsi fikrim hiç tavsiye etmem bu program yüzünden uykusuz az gece çekmedim delirtti beni sürekli kopma şifre isteme sürüm güncelleme vs isteyip duruyordu kullanmıyorum artık onun yerine firefox'un flashgot eklentisi var onu yükledim sadece linki seçip flash get ile veya herhangi bir indirme yöneticisi seçip onunla indir diyorum kendisi ayarlamayı yapıp en hızlı hangisi ise o servere bağlanıp indiriyor çokda basit bunun kadarda delirtmiyor insanı aslına bakarsanız hiç delirtmiyor :D
saygılar

----------------

belirtmekte yarar görüyorum flashgot'u sadece premium rapid hesabım ile denedim başka link veren sitelerde denemedim(malum google ne ise rapid öyle benim için)isteyen olursa nasıl kullanıldığını resimli bir çalışma ile anlatırım

saygılar

stoje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
souris46 iş başında!! Takipçiniz (günaydın)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
stoje dedi ki:
souris46 iş başında!! Takipçiniz (günaydın)

:D günaydın valla takılıyoruz bildiğimiz kadar katkı sağlamaya çalışıyoruz ama ne yalan söyleyeyim kullanmam ben bunu gıcık bir program :D

stoje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu yazandan çok senin yazdıgını okudum ve düşünmüyorum bile indirmeyi

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
stoje dedi ki:

öle deme sonra sdn yönetimi topuğuma sıkar valla :D sen ne yapıyorsun bizim yayınladığımız programlar hakkında ileri geri konuşuyorsun he diye döverler beni sonra ö.m at indirmeyecem diye :D :D :D :D :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
bende bu programı kullanıyorum premium hesabı olanlar için özellikle faydalı yeni sürümü çıktığında mutlaka güncelleyin yoksa indirme yapmaz.

stoje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok ya şakaydı indirdim ben bunu süper miş oo çok güzel souris46 sende dene hatta tekrar tekrar bakarsın belki olur iyi bişeyler ya flaş bellek bile farklı çalışıyor artık 3.0 çıktı

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
akşam evde flashgot çalışma şeklini makale yapıp yayınlayacağım resimli görürsün stoje o zaman kalbimi kırdın sorun yaşayacaksın onunla emin ol o kadar da emin konuşuyorum üstüne basa basa diyorum sorun yaşayacaksın %( çok istedeğin bir dosyayı indirmeye başlarken donacak yeni sürüm isteyecek şifre onaylanmadı diyecek sıkılacaksın offff yaşadıklarım geldi gözümün önüne o program ile hiç birşey indiremedim ama flashgot ile çok şükür yaklaşık 400 dvd dolusu verim var :D

stoje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inanmıyorum yaaa !!!??? şaşırtıyorsun beni sori

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
ama ben 5 aydır kullanıyorum sorun yaşamdım :)

stoje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
souris46 dedi ki:
stoje dedi ki:

öle deme sonra sdn yönetimi topuğuma sıkar valla :D sen ne yapıyorsun bizim yayınladığımız programlar hakkında ileri geri konuşuyorsun he diye döverler beni sonra ö.m at indirmeyecem diye :D :D :D :D :D
stoje dedi ki:
yok ya şakaydı indirdim ben bunu süper miş oo çok güzel souris46 sende dene hatta tekrar tekrar bakarsın belki olur iyi bişeyler ya flaş bellek bile farklı çalışıyor artık 3.0 çıktı
:* :*

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hahahah programı kullandırmamak için ne ağladım ya :D valla çalışırsa kullanılabilir ama ben şahsen hiç kullanmayı düşünmüyorum bunu yani şahsi fikrim olarak tavsiye etmem kullananlara bol şans

stoje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bukadarmı olur bakmak ve görmek (anlayana tabi)

juzak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indiriyorum programı tamn yuzde 100 oldugunda hata verıo acılmıyo program :S

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Teşekkürler fakat; Rapidshare bekleme sonunda kodları değiştirdiğinde programın güncellemesi geç geliyor diye duyuştum.
USDownloader tercihimdir. :)
edit: rapid linki vermek yasak değil miydi? yoksa girmeyeli kurallar mı değişti ???

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
illegal içerik olmadıkça rapid linki vermek serbest.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
mila12 dedi ki:
illegal içerik olmadıkça rapid]
o zaman içinde serial ve cra*k vermedende oyun dvdlerinin linklerini paylaşabiliyor muyuz,maksat elimizdeki oyunların yedeği olsun :) (neyse şaka şaka ama öyle bir olanağımız varsada söyle yani :D )

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
sonuçta o yasal olmadığı için oda illegale giriyo :D

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kota olmasa da bizde 800 dvdlik yer yapsak

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Konunun dışına çıkacak biraz ama yinede sorayım. Şuan itibariyle rapid'den dosya indirebilen var mı? please enable java script hatası alıyorumda

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ERROR: Please enable JavaScript.
Dio inmio yeniden upload etseniz 4shared' e

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
MSDN dedi ki:
ERROR: Please enable JavaScript.
Dio inmio yeniden upload etseniz 4shared' e
javascripin açık değilmiş

bende yüklüyor

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Rapidshare'de sorun var galiba şu an, bende de aynı hatayı veriyor.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
sorun rapidde düzelir birazdan.

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Program olsa nolur :D sınırsız indirme imkanı sağlamadıktan sonra :)

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ya beyler şu programı deneyen biri varmı?
Varsa bana yardım edebilirmi acaba?