crazymafya
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar www.rapidshare.com beni yepyeni yüzüyle karşıladı.Buyrun girin.
mila12 dedi ki:Dün dediğim şey bugün olmuş Ama çok sade kalmış
ovvv süper olmuş bu yaaa :} ağzım sulandı ;Dmila12 dedi ki:Bu arada yenilenenmesi ile beraber bir takım yenilikler gelmiş. Bunlardan birtanesi premium kulanıcılar için 5 günlük toplam indirme limiti 25 gb'tı 50 gb'ta çıkmış.
Jojoba dedi ki:ovvv süper olmuş bu yaaa :} ağzım sulandı ;Dmila12 dedi ki:Bu arada yenilenenmesi ile beraber bir takım yenilikler gelmiş. Bunlardan birtanesi premium kulanıcılar için 5 günlük toplam indirme limiti 25 gb'tı 50 gb'ta çıkmış.
BULDUM bilemila12 dedi ki:Sitede açık bulan veya hata bulanlara 1.000 rapid puanı hediye edilecekmiş
Talha Sarı Ertunç dedi ki:BULDUM bilemila12 dedi ki:Sitede açık bulan veya hata bulanlara 1.000 rapid puanı hediye edilecekmiş
nereye bildirecem
Jojoba dedi ki:"Secure TrafficShare Download" olayıyla da sitenize gireceğiniz kodlar sayesinde dosya sadece sitenizden tıklanarak ulaşılabilecek.
rocky61 dedi ki:Rapishare'ın bu hali çok ama çok iyi olmuş gerek sade ve şık oluşu ile gerekse yeni eklediği özelliklerle...
Yüklediğiniz dosyaların]
bu 10 gb kota haftalık mı ? Ayrıca secure olayı çoğu copy paste forumun sonunu getirecek gibi.