Rapidshare den çok partlı dosyaları otomatik indirme programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fyodor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fyodor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar programın ismi jdownloader.
Harika bedava ve türkçe bir program
Windows 7 de bile sorun çıkartmıyor. Programın tüm fonksiyonlarını incelemedim. Siz rapidshare linklerini panoya kopyaladığınızda kendisi otomatik yakalıyor ve indir dediğinizde indiriyor. Hızıda gayet iyi.
İşte linki

Bluehost.to

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Paylaşılmıştı ama yine de teşekkürler :)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Forumda görmedim daha önce, paylaşıldığını zannetmiyorum.

Teşekkürler, premium var gibi IDM ile indiriyorum rahat rahat :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
abi flashget kullaniyorsundur ,malum hizli program , mozillaya bir de flashgot eklentisi kuruyorsun bu eklenti hem her turlu siteden her turlu videoyu sokup almana yardimci oluyor mesela youtubedan baska program kullanmana gerek kalmadan indirebilirsin, hem de 30 tane link mi var seciyorsun hepsini saga tiklayip "flashgot selection " diyorsun buutuuun sectigin linkler flashgetin icine import oluveriyor , bosverin yeni programlari sunlari bunlari yazik bilgisayarlarimiza abi

fyodor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Romantic arkadaşım verdiğin iki linkteki program da benim paylaştığım program değil. (Ayrıca programı paylaşmadan önce forumda arama yaptım).
Bazı arkadaşlar bu programı yanlış anlamış galiba. Program rapidden sınırsız indirme yapmıyor.(Belki yapıyordur ama ben beceremedim bisürü ayarı var yeni ip al diye)
Diyelimki elinde rapidshare upload edilmiş birkaç partlık dosyanın linkleri var(program diğer büyük upload sitelerini de destekkliyor) Sen tüm linkleri ona ekliyorsun ve indir komutunu veriyorsun. Program ilk partı indiriyor. Malum rapidde 15 dk bekleme süresi var. Program 15dk geri sayıyor ve zamanı gelince 2. partı indiriyor. Mesela akşamleyin linkleri ekleyip indir diyorsun ve pc yi gece boyunca açık bırakıyorsun sabaha inmiş oluyor bütün partlar.

TwoFaced

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rapidshare Downloader ıda alternatif olarak kullanabilirsiniz, mantık aynı.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
ben indirdim programı ne türkçe yapbildim nede program her hangi bir dosya indirebildi:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Jdownloader programını kullanıyorum ve kusursuz çalışıyor.
Birçok dosya paylaşım sitesini destekliyor ve bekleme-captcha işlerini
kendisi hallediyor.
Çok parttan oluşan dosya indirmelerinde son part ininceye kadar sürekli kontrol ederek
sorunsuz download yapıyor, indirme işlemi bitince arşivden çıkartma yapabiliyor.

Ücretsiz olmasına rağmen beğenilen programlardan bir tanesi..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
bi de partlar arasında 15 dk beklemek olmasa :D
Son 2 gündür rapidden jdownloader aracılığı ile dosya indiriyorum ve parçalar arası modem kendini resetlemiyor :D Ama hızda 30-40-50 kb arasında seyrediyor.Ya rapid yazık bea 30la indiriyo zaten bide buna 15 dk vermim diyo yada başka bişey var:mrgreen:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Son 2 gündür rapidden jdownloader aracılığı ile dosya indiriyorum ve parçalar arası modem kendini resetlemiyor :D Ama hızda 30-40-50 kb arasında seyrediyor.Ya rapid yazık bea 30la indiriyo zaten bide buna 15 dk vermim diyo yada başka bişey var:mrgreen:

Bende jdownloader rapidshare dan free olarak en düşük 100 kb ile indiriyor.

VİRÜS-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya link bozuk mu ben orbit kulanuyorum. ama :S ikidebir indir diyor indirincede dosya bozuk diyor. :S çoüm.. ( ben yeeniyim. :)..

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler Rapidshare downloader ile ilgili özellikler konuyu açan arkadaşımızla sınırlı değil bir takım ayarlar yaptıktan sonra dizdiğiniz partların 1 ini indirince diğerine geçmek için modeme kendi kendine reset atıyor ve 15 dk lık bekleme 1 2 dk kada bitiyor (modem reset süresi ) ve çok güzel bi program ben şuan kullanıyorum hatta suan 4.30 gb lık bişi iniyodu gece başlatmıştım sabaha kadar açık kalmıştı çok az kaldı şuan :D

Yani kısaca program çok iyi reset ayarlarınıda ben bir siteden görmüştüm

Aquamenti

Asistan
Reaksiyon puanı
2
JDownloader süper bir program,kullanıyorum,son versiyonu da çok güzel olmuş tavsiye ederim.

hakan00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun süreden beri kullanıyorum jdownloader ve çok memnunum böyle çok download programı denedim ama hiçbirinden memnun kalmadım taki bunu bulana kadar

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Uzun süreden beri Cryptload kullanıyorum başkasına gerek kalmıyor :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu tarz Programların en iyisi CryptLoad 'dır bence

nun63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi de partlar arasında 15 dk beklemek olmasa :D
arkadaşım
programdan başkasını tanımam 15 dakika beklemeye gelince google den arattığında modemine uygun restart eden otomatik yazılımlar var. program beklemedenı o restardı gösterdiğinde otomatik indiriyor.
ancak tavsiyem çok partlı olanları sıralara derim. kısa olanları yine IDM ile indirebilirsin. selamlar....

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Uzun süreden beri Cryptload kullanıyorum başkasına gerek kalmıyor :)

aynen öyle. cryptload varken başka bir programa ihtiyaç duymuyorum.
cryptload daki sayfadan linkleri ayırma olayı süper bişey. linkleri tek tek kopyalamak zorunda kalmıyorsunuz. kendisi ayırıyor. jdownloader da varmı acaba.

caloom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tarz Programların en iyisi CryptLoad 'dır bence

ben crptload kullandım ama bunun kadar iyi değildi.ayrıca 15 bekleme olayı yok
modeminizi tekrar bağlan betiği yarat diyerek bikereliğine ana sayfasından resetliyorsunuz sonra her parçadan sonra otamatik reset atıyor. Torrent manyağı biri olarak çok faydalı bir program bence .

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bende Jdownloader ı çok uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum. Gayet memnunum. Sadece bir kutucuk işaretlemeyle bir part tamamlandığında otomatik restart atıyor. Hepsi bittiğinde klasör açıp partlarıda otomatik çıkartıyor. Bana sadece arkama yaslanıp indirdiğim filmi izlemek kalıyor.:w00t:

AsiSehirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
romantic kardeş şu avatrda ki resmi çok aradın mı : ) Uzun bakınca şaşılaştırıyo