Rapid Premium Generator v8.26 En Yeni Sürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cs_spawn07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rapid Premium Generator v8.26 Çıktı. Bu sürümde Bir çok yeniliğide beraberinde getirdi yapımcısı. Farklı 4 adet tablo ekranı bulunmakta ve her birisi için ayrı ayrı sorgu yapmakta.

Bununla birlikte, Her kullanıcıya aynı şifreleri dökmüyor. Random olarak sunuyor. Buda kullanıcıların aynı şifreleri kullanma şansını azaltıyor...

Yeni buton özellikleri ve En güncel rapidleri barındırmakta

[-------

Buradan İndirebilirsiniz.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kaspersky virüs bulmadı ama ben genede çalıştırmadım ayrıca yasal deil

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu bize rapid premium şifre mi vercek anlamadım???????????? bi açıklama yaparmısın

eftelyaorg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar böyle bir program yok. Bu fasa fiso. Kişi kendisine rapidshare üzerinden collector hesabı açmış. Yüklediği dosya "N" Sayısı kadar indirildiği takdirde kişi kendisi Rapidshare'den premium hesap kazanacak. En çok aranan şey de rapidshare premium olduğu için kişi sözde böyle bir program olduğunu söylemiş ve bu dosyayı download etmenizi istemiştir. Bu kendini akıllı sanan kişiyi şikayet ettim rapidshare'ye collector hesabı en kısa sürede silinir görür yalan paylaşımı :)

crazymafya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Helal olsun mu desem sana eftelyaorg yoksa hade cnm mı desem bilemedim.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İndirmeye gerek yok ozamn ,hafiften kıllanmıştım zaten....

trgs32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar böyle bir program yok. Bu fasa fiso. Kişi kendisine rapidshare üzerinden collector hesabı açmış. Yüklediği dosya "N" Sayısı kadar indirildiği takdirde kişi kendisi Rapidshare'den premium hesap kazanacak. En çok aranan şey de rapidshare premium olduğu için kişi sözde böyle bir program olduğunu söylemiş ve bu dosyayı download etmenizi istemiştir. Bu kendini akıllı sanan kişiyi şikayet ettim rapidshare'ye collector hesabı en kısa sürede silinir görür yalan paylaşımı :)
böle kişiler hemen banlanmalı bnce bak sen uyanığa :angry::dil:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...