Rap Yazmak..

paranormal_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar simdi size uzunca bişeler anlatcam :wink:Ben yaklaşık 2 senedir rap dinliyorum sansar salvo 'ne' sarkısı ile baslamıştım dinlemeye :biggrin:
neyse bu arada 17 yasındayım bi kızla 9 aylık bi ilişkim oldu sonunda terk edildim vs. klasık olaylar işte.
bu olanlardan sonra rap yazmaya basladım yaklasık 3 aydır yazıyorum .. imkanım olmadıgı için evde pc mic'i ile söyledim cogu arkadasım harika felan dedi yanı studyo felan olsa güzel olur dediler.. sizce soylemek için erken mı ? ama baya da heves var herkes yaparsın diyor melankolik yazıyorum bu arada .. rap hakkında ve studyo aletleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım :)

edit: isteyenlere yazdıgım bi parcamı faceden atayım bi oran versin :dirol:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Öncelikle melankolik rap yapmayı düşünüyorsan örnek olarak sagopa kajmeri al derim. dinlediğimden değil. melankolik rapte bir numara olduğundan. İkincisi bu işe gerçekte hevesin ve yeteneğin varsa sana özelden atıcağım facebook sayfasına bi kaç şarkını gönder. sana yardımcı olucaklardır. bakarsın bi gün adını anar ve dinleriz seni. birde bi şarkını at bana :)