Selam dostlar benim eski pc de 25 fps civarında cs go oynuyordum gerçekten abartı değil sistemi şuydu ( hd4650 2+2 4 gb ddr3 ram i3 350M ). her saniye donuyordu filan ama bendekide cs hastalığı yinede oynamaya çalışıyordum ve maça girerken 1 saat map in yüklenmesini bekliyordum ve neredeyse her seferinde ısınma bitiyor ben hala maça bağlanamadığımdan ban yiyip duruyordum ( hatta bir ay boyunca ban yemişliğim var çıldırmıştım bak yine sinirlendim hatırlarken) ve zar zor 10 galibiyetin ardından beni silver 2 ye attı tahmin ettiğiniz gibi cidden oynanmıyor du o fps ile ve aralıksız kastïğından neyse şimdi yeni bir pc aldım denk geldi öyle uyguna 180 260 fps arasi aliyorum maptan mapa ve cidden iyi oynuyorum baya aim i mi filan geliştirdim 450 saat daha oynadım yeni pc alalı ve baya oynuyorum manyak oynuyorum ama ego gibi olmasın her maç 30 - 40 garanti vuruyorum tek tük öyle 25 filan vuruyorum o olaydan beri tam 57 galibiyet aldım ve ne yoldaş ne de reko rank ım gıdım oynamadı hala silver 2 ama cidden iyi oynuyorum ve 30 40 arası adam vuruyorum 45 vurmuslugum bile var ust nova rank arkadaslarimla oynuyorum onlarida tokatliyorum yani sorum bende degil napcam ben off bilen eden steam de çalışan varsa artık yazdım ??
Son düzenleyen moderatör: