Soru Rampage Sailor 3060'a yetermi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan samet07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

samet07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba gençergaming'den hazır sistem aldım ve kasa Rampage-sailor du, kasanın PSU kötü olduğunu söylüyorlar ve değiştireceğim.
Fakat hava akışı nasıldır? Antalya'da yaşıyorum ve yazın sıcak oluyor sisteme sıcaklık zarar verir mi? Veya sıcaklık olur mu?
Hazır sistem aldığım için şu an bir değişiklik yapamıyorum fakat ileride kesinlikle değiştirmem gerekir mi? Ya da işlemciye fan almam gerekir mi?

Sistem ( kasa değişmiş ): DA-C2 / RYZEN 5 5500/ RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Ekran kartı: Gigabyte eagle 12 GB 3060

İşlemci: Ryzen 5 5500

RReeynn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba gençergaming'den hazır sistem aldım ve kasa Rampage-sailor du, kasanın PSU kötü olduğunu söylüyorlar ve değiştireceğim.
Fakat hava akışı nasıldır? Antalya'da yaşıyorum ve yazın sıcak oluyor sisteme sıcaklık zarar verir mi? Veya sıcaklık olur mu?
Hazır sistem aldığım için şu an bir değişiklik yapamıyorum fakat ileride kesinlikle değiştirmem gerekir mi? Ya da işlemciye fan almam gerekir mi?

Sistem ( kasa değişmiş ): DA-C2 / RYZEN 5 5500/ RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Ekran kartı: Gigabyte eagle 12 GB 3060

İşlemci: Ryzen 5 5500
Kasanın içinde yeteri derecede hava sirkülasyonu oldugunu düşünüyosan pek sıkıntı olmaz ama çok sıcaklarda kasanın temperli camını cıkarmanı tercih ederim fakat içi fazla tozlancagı için sık temizlik yapman gerekir. ( kasan meş bir yapıdaysa pek sorun olcagını düşünmüyorum )