berkay.flower
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
arkadaşlar aranızda Rampage Pulsar Gx9 Mekanik Oyuncu Klavyesini kullanan var mı eğer varsa alan bana önerebilir mi yani iyimidir ?
Rampagemi gamepower mı deseler rrampage derimgamepower ogre rgb al daha iyi olur hem daha ucuz hem de bilek desteği daha büyük ve çıkabiliyor
valla 90 tl için değmez ve bilek desteği küçükRampagemi gamepower mı deseler rrampage derim
bende düşündüm ancak bir sürü kişi 2 ay gibi bir sürede sık kullanılan tuşlarda aksaklık olduğunu belirtmiş bu riske girememgamepower ogre rgb al daha iyi olur hem daha ucuz hem de bilek desteği daha büyük ve çıkabiliyor
bende düşündüm ancak bir sürü kişi 2 ay gibi bir sürede sık kullanılan tuşlarda aksaklık olduğunu belirtmiş bu riske giremem
ama rampage de şikayet göremedim ben ogre de baya var o yüzden giremem bu riske
Aynı şeyi rampagedede olmayacağını bilemezsiniz
Tamam onu istemiyorsan bence attığım linktekini alama rampage de şikayet göremedim ben ogre de baya var o yüzden giremem bu riske
oda çok pahalıTamam onu istemiyorsan bence attığım linktekini al
alacağınız üründen 40 tl fazlaoda çok pahalı
kalan paraylada kulaklıkalacağım
hangisini demiştiniz siz ben yanlış anladım büyük ihtimallealacağınız üründen 40 tl fazla
https://www.hepsiburada.com/rampage...nik-klavye-p-HBV00000UNFZJ?magaza=Teknopcsarfhangisini demiştiniz siz ben yanlış anladım büyük ihtimalle