Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
image-1068x601.jpg

Sylvester Stallone’nin bir kez daha Rambo rolüyle sinemaseverlerin karşısına çıkacağı Rambo: Last Blood’dan yeni fragman yayınlandı. Rambo’nun hikâyesini noktalaması beklenen film, 20 Eylül’de vizyona girecek.

Rocky serisini yeniden canlandıran Creed ile büyük başarı yakalayan ve yıllar sonra ikinci Oscar adaylığını kazanan Sylvester Stallone, bu kez de Rambo serisi için aynısını yapmayı umuyor. Rocky ile birlikte Stallone ile özdeşleşen iki seriden biri olan Rambo, 11 yıl sonra beyazperdeye geri dönüyor. Serinin 5. filmi olan , bu yıl sinemaseverler ile buluşacak.

1982 yapımı First Blood’dan sonra çıkan Rambo filmleri sadece işin aksiyon tarafına odaklanmış olsa da Stallone bu kez serinin köklerine geri dönerek bir savaş gazisinin yaşadığı zorlukları da hikâyenin bir parçası hâline getirmeye hazırlanıyor. Filmden yayınlanan ilk fragman da Last Blood’ın bu yönden önceki devam filmlerinden ayrılmaya niyetli olduğunu gösteriyor. Elbette bu durum filmin temelinde şiddet dozu yüksek bir aksiyon filmi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yıllarca yurt dışında maceradan maceraya atıldıktan sonra Arizona’daki aile çiftliğinde sessiz sakin bir yaşam sürmeyi planlayan Rambo, bir Meksika karteli tarafından kaçırılan genç kadınları kurtarmak için bu planını askıya almak zorunda kalacak. Hem Stallone’nin bugüne kadar yaptığı açıklamalar hem de filmden yayınlanan fragmandaki Last Blood (Son Kan) vurgusu, bu filmin Rambo’nun hikâyesini noktalayacağını gösteriyor.

Stallone’nin senaryosunu Absentia dizisinin yaratıcısı Matthew Cirulnick ile birlikte kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda, 2012 yılında Mel Gibson’lı Get the Gringo ile ilk uzun metrajlısına imza atan Adrian Grunberg oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Stallone’ye Adriana Barraza, Paz Vega, Yvette Monreal, Sergio Peris-Mencheta, Oscar Jaenadam ve Joaquín Cosío eşlik ediyor. Film, 20 Eylül’de sinemaseverler ile buluşacak.

 

KamtariR

Müdavim
Katılım
2 Nisan 2019
Mesajlar
2,506
Reaksiyon puanı
2,697
Puanları
113
Adam 73 yaşında hala aksiyon filmlerinde başrol oynuyor, sektörden ekmek yiyor.
 

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
73 yaşında acaba ben nasıl olacağım, merak konusu açıkçası. :)
 

Akkara

Müdavim
Emektar
Katılım
3 Şubat 2018
Mesajlar
8,005
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
9,363
Puanları
113
Önceden dvd, blu-ray, internet mi vardı ki, başa alıp tekrar tekrar izlerdik. Her seferinde ilk seferki gibi... o nasıl bir keyifti be. :(


Hem Stallone’nin bugüne kadar yaptığı açıklamalar hem de filmden yayınlanan fragmandaki Last Blood (Son Kan) vurgusu, bu filmin Rambo’nun hikâyesini noktalayacağını gösteriyor.
Rambo Serisi: İlk Kan I,II diye başlamıştı, bu seri Last Blood II (Son Kan II) olarak tamamlanacağını düşünüyordum.
Rambo ile özdeşleşen o meşhur kırmızı bandanası yok. Bu da belki de Rambo serisine son noktanın konulacağını gösteren bir işarettir, kim bilir.
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,121
Puanları
113
adam baba evine dönmüş emekli olmuş pislik meksikalı uyuşturucu karteli ona bulaşıyor...
 
Üst