• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ram Hakkında

Plibistous

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Normalde bütçem 1.500TL ve Redmi Note 8 almayı düşünüyorum. Ama pro modelini gördüm fiyatı azcık daha pahalı. Ramlere baktığımda Note 8 4Gb, Pro 6 Gb. Tek farkın bu olmadıgını biliyorum ama sizce Ram arasında uçurum kadar büyük farklılıklar olur mu kullanış olarak. Note 8 yeterli olur mu?

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,801
Fortnite oynama destegi olmayabilir. Ama ben rn8 pro dan cok memnunum. Ram konusunda ise cok fark olmaz gibime geliyor.

Emre:)

Doçent
Reaksiyon puanı
403
Hocam mesela a50 kullanıyorum ve m30s kullanma şansım da oldu. M30sde 4gb ram olmasına rağmen a50den bir farkını göremedim. Çok kafaya takılacak bir mesele değil bence. Oyunlara da 4gb ram yetiyor. Belki fortnite gibi(gibi drğil sadece fortnite) sıkıntı çıkarabilir.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Normalde bütçem 1.500TL ve Redmi Note 8 almayı düşünüyorum. Ama pro modelini gördüm fiyatı azcık daha pahalı. Ramlere baktığımda Note 8 4Gb, Pro 6 Gb. Tek farkın bu olmadıgını biliyorum ama sizce Ram arasında uçurum kadar büyük farklılıklar olur mu kullanış olarak. Note 8 yeterli olur mu?
bence bütçeni biraz daha arttırıp pro al derim cidden değer eğer ben Mİ9T ile kafayı bozmasaydım RN8 Pro alacaktım hatta telefonu aldığım Mİ Store'da İPhone 6-7'den RN8 Pro'ya geçenlere şahit oldum
RN8 ile RN8 Pro arasında baya bir fark var tasarım işlemci kamera ram pil yani kabak gibi belli oluyor