Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm abiler ablalar bana bi yardımcı olun tavsiye olarak ram temizleyici olarak ne program öneririsiniz işe yarıyomu bu programlar bi yardımcı olursanız sevinirim
şimdiye kadar 4 tane ram temizleme programı denedim
hiç faydasını görmedigim gibi performans düşüklü yaptı :wacko:
(yazılım tavsiyeleri bölümüne taşıyalım)
Bende kısa bir süre Cyberlat Ram Cleaner isimli bir yazılım kullandım fakat.Bir süre sonra anlıyorsunuz ki hiç bir işe yaramıyor aksine sistemi yoğun bir şekilde kullanıyorsanız o daha da fazla temizlemye çalışırken sistem kaynaklarını zorluyor.Ayrıca sağ klıkteki yenile daha mantıklı.
En iyi ram temizleme programı Cyberlat RAM Cleaner ,ancak normal ev kullanıcısı için bu programlar pek bir işe yaramaz.Server pclerinde kullanılır.Server pcleri durmadan işlem yaptığı için ram de kalıntılar oluşur oda onu temizler.
Kendi serverımızda kullanıyorduk baya işe yarıyordu.Ama ev kullanıcısında kasıntıdan başka bir şey yapmıyor.Yapsada hissetmezsin.
iobitin avc ultimatesini dene. Ondaki ram temizleme aracı cidden işe yarıyor. Saniyeler içinde rami temizliyor üstelik uygulamaları da fazla etkilemiyor. Bayağı da yer açıyor. Tek işe yarayan ram olarak bunu gördüm.
Turbo moduyla da ekstra ram kazanabilirsiniz gereksiz arkaplan işlemlerini sonlandırarak.
Rame zarar verme olayı şehir efsanesidir. Rame günde terebaytlarca veri yazılıp siliniyordur bazen. Ondan bozulmuyorsa basit bi silme işleminden bozulması anlamsız.
Tabi resetten iyisi henüz yapılmadı o ayrı.
gereksiz bir şey ram temizleme programları. ramler görevi gereği zaten önbelleğinde işlemleri tutarak pc yi hızlandırma tepkimelerini gerçekleştirmek ister.
bu tür programlar ise ramlara mani olur. aldırmayın buna, yok hızlanıyormuş felan filan falan.
ayrıca yaparsanızda, ramlerin ömrü kısalması ihmal edicek düzeyde.
Gereksiz vs. sistemin hızlıysa doğrudur ama ben yine kullanıyorum zamanın en bilindik ve en kaliteli ramcleaner programıdır. Diğerleri bu programdan sonra çıktılar. Tam sürüm. Buyrun:
arkadaşlar ben ashampoo ram optimizer kullandım çok işe yarıyor ama deneme surumu tabi sonradan satın alma gerekiyor deneyin işinize çok yarıyor gercekten