RAID denetleyici driver sorunu

kezzap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben geçende ekran kartımı değiştirip 128 lik aldım bide xp ye format çektirdim. Fakat formattan sonra bir donanım bulundu diyor sürekli hata veriyor üzerinde " RAID denetleyici" gibi bir şey yazıyor gün boyunca internetten araştırdım bunu diver sorunu oldugu yazıyor ama çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

AGP8X
GIGABYTE
85648FXP-RZ

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
BU konunun yerı burası mı ?
kardeş yardıma ihtiyaç varsa bence her zaman ona öncelik verilir. zaten sdn--biliyorsan paylaş bilmiyorsan sor--- oda bu konu hakkında bir sey bilmiyor ve soruyor bilen veya anlayan varsa bilgisini onla paylaşır.

y.karahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bununla ilgili söyleyebilceğim yeni aldığın ekran kartı cd sini yükledinmi

steinmetz

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Windows XP SP2 den SP3 e geçişte bende de benzer bir durum ortaya çıkmıştı. SP2 ye döndüm düzeldi.

kezzap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle Deffall arkadaş kusura bakma hem tanışim hemde derdimi anlatim dedim ama yazarken direl sorunu yazmışım

y.karahan usta walla bende öyle bir cd yok ben bilgisayardan çok anlamıyorum Windows XP SP2 ney SP3 ney onuda bilmiyorum. Ses de çıkmıyordu arkadaş internette yaz çıkar dedi yazdım çıktı yükledim sorunum çözüldü ama dediğim gibi RAID denetleyici yazıyor otomatik olarakta yüklemiyor. Forumda bazen link vermişler ona tıklayıp indirdikleri driver le arkadaşlar sorunlarını çözüyor öyle bir şey bulabilme umuduyla yazdım. yoksa internetten yazıyom ama raıd denetleyicinin driveri çıkmıyor.

Ben ekran kartım sogutucusu bozuldugu için değiştirdim 128 lik aldım ama halen ısınma da devam ediyor o yuzden 30 dk dan çok bilgisayarı açık tutamıyom.. herkese kolay gelsin

ekran kartımın markası

NVIDIA GeForce FX 5200 (Microsoft Comporation) yazıyor

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş ekran kartın zaten eski sen git 120 tlye falan 150 tlye gta 4ü bile yüksek ayar çalıştıracak ekran kartları var hem onlar öyle çok ısınmaz.Onlardan al.